„Cine este doamna Pescaru?”. Cum s-a dat de gol un ministru PSD, a umflat-o rasul pe o secretara de stat – Video

politica

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a fost protagonistul unei scene penibile in Parlament. El habar nu avea ca statea alaturi de secretatul de stat care se ocupa de buget, Daniela Pescaru, cu care ar fi trebuit sa colaboreze pentru intocmirea bugetului ministerului pe care il conduce.

„Doamna Pescaru, puteti sa ne confirmati ca indemnizatiile sportivilor intra la bunuri si servicii?”, a intrebat un parlamentar in timpul audierii ministrului Bogdan Matei.

„Cine este doamna Pescaru?”, a intrebat ministrul.

„Doamna din stanga dvs. cu care in teorie ati facut bugetul”, a fost raspunsul sec al parlamentarului. Daniela Pescaru a izbucnit in ras.

Scena a fost remarcata si de Victor Ponta.

„Vreti sa intelegeti in doar 10 secunde cum se face Bugetul Romaniei in 2019 ? Va uitati la acest filmulet in care Ministrul Tineretului si Sportului (nu stie nimeni cum il cheama) este intrebat daca stie ca s-au taiat banii de la indmenizatiile sportivilor olimpici si daca informatiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru – este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finante inca din 2014 si este singurul om din Guvern care mai stie cu adevarat ce inseamna Buget / si Dl Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru – nici daca are sau nu bani de indemnizatii! Guvernul 4D (Dragnea , Dancila, Darius = Dezastru) asa functioneaza!”, a comentat Ponta oe Facebook.

Bugetul alocat Ministerul Tineretului si Sportului pentru 2019 este de 658.046.000, cu 95,19% mai mare fata de anul trecut.

Pentru cheltuielile de personal prevazute in bugetul acordat Ministerului Tineretului si Sportului se aloca suma de 11.306.000 lei, in timp ce pentru bunuri si servicii – 59.578.000 lei.

Proiectul de buget de stat a fost adoptat vineri de Guvern si trimis Parlamentului.

Sedinta comuna a celor doua camere ale Legislativului pentru dezbaterea si adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019 va incepe miercuri, la ora 16.00.

Mai mult despre: ,


Comentarii: