Cine este politistul trimis de PSD sa-i sprijine pe agresorii lui Nicusor Dan. A fost retinut pentru trafic de influenta

news

Politistul local care a asigurat protectia masinilor de salubritate ce bruiau conferinta de presa a lui Nicusor Dan a fost retinut in trecut pentru trafic de influenta. Numele lui este Stelica-Iulian Petculet.

Mai multe zeci de masini de salubritate au fost trimise joi de primarul PSD Daniel Florea sa bruieze conferinta de presa a lui Nicusor Dan. La finalul conferintei, Nicusor Dan i-a cerut socoteala unui politist local care dirija masinile de salubritate. Acesta a reactionat nervos si l-a acuzat pe Nicusor Dan ca face „circ”.

„Cine face presiuni asupra lui Nicusor Dan, cine a pus mana pe administratia locala din Bucuresti… un inculpat pentru luare de mita si trafic de influenta. A dirijat traficul ca sa faciliteze bruiajul!

Numele lui este Petculet Stelica-Iulian, angajat al Politiei Locale sect 5, sotia lui este angajata la Politia Locala Bucuresti. Petculet a fost angajat in decembrie 2019 la Politia Locala Sector 5. Inainte a lucrat la Politia Locala a Municipiului Bucuresti, unde a comis-o”, a informat Ciprian Ciucu, liderul PNL Sector 6.

Iata imaginile cu noul scandal provocat de PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: