Cine este si cu ce vine nou aktual24.ro?

opinii

Portalul aktual24.ro este fondat de Ovidiu Albu, jurnalist cu peste 20 de ani de experienta in presa si comunicare. Ovidiu Albu a lucrat in televiziune, presa scrisa si presa online, fiind specializat pe “politic” si “investigatii”.

La aktual24.ro contribuie jurnalisti consacrati, specialisti in economie si politica externa, precum si critici de film si teatru.

De ce este nevoie de un alt site de stiri? Cu ce vine nou aktual24.ro?

Presa mainstream romaneasca este definita acum prin propaganda, manipulare, bani negri si influente ale serviciilor secrete. Este o presa compromisa, nicaieri in lumea civilizata nu se regaseste o situatie precum cea de astazi din Romania, in care atat de multi proprietari sau actionari ai unor trusturi media se afla la inchisoare sau au probleme cu legea. Blocati in continuare in reglari de conturi cu adversarii finantatorilor si intretinand un public captiv isterizat, managerii de presa nici nu au observat ca lumea se schimba cu o foarte mare viteza in jur.

Votul din 16 noiembrie nu a insemnat doar alegerea unui nou presedinte, ci si infrangerea acestui mod de a face presa, bazat pe propaganda si manipulare. Pe 16 noiembrie a iesit la iveala un nou public, o noua lume si-a afirmat puternic si decisiv prezenta, o lume critica, exigenta si sofisticata, gata sa se bata pentru un viitor curat si onest aici in tara.

Pentru acest public dinamic si critic apare aktual24.ro. Caruia i se ofera argumente in loc de isterie, umor in loc resentimente, informatie verificata in loc de cancan.

Aici este mai multa atentie pe efectele deciziilor Guvernului sau Parlamentului. Evenimentele din comunitatile locale, inca supuse bunului plac al baronilor, au aici mai mult loc. Temele aflate in dezbatere in spatiul european si controversele din presa internationala nu sunt sacrificate pentru povesti din alcovul starletelor de televiziune.

Cititorii au o voce puternica. Niciun comentariu nu este cenzurat, este necesara doar o minima decenta in exprimare. Daca doresc mai mult isi pot publica propriile analize si opinii, indiferent de optiunile politice sau ideologice, alaturi de cele ale jurnalistilor aktual24.ro. Opiniile diverse, chiar adverse celor publicate de jurnalistii aktual24.ro, sunt incurajate.

Pentru noi este un nou inceput. Aici nimeni nu ne va mai opri sa mergem direct la tinta.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: