Cine ii tine spatele „regelui” pesedist Lucian Radulescu. Isi pastreaza toate functiile bine platite

politica

Lucian Radulescu, pesedistul care a injurat si amenintat un echipaj de politie, isi pastreaza toate functiile din administratia ploiesteana intrucat are un spate puternic in PSD.

Radulescu a fost dat afara din functia consilier parlamentar de catre deputatul PSD Laura Moagher insa acest lucru nu il va afecta prea tare. Potrivit deputatei, Radulescu castiga doar 1.200 de lei pe luna de la cabinetul ei parlamentar.

Radulescu, care conduce un BMW cu numarul B974RGL are insa alte functii grele care ii asigura venituri consistente si influenta. El este director adjunct la Clubului Sportiv Municipal Ploiesti si administratorul bazelor din subordinea clubului, stadionul ”Ilie Oana”, Sala Sporturilor Olimpia si Hipodromul din Ploiesti. Radulescu a ajuns in aceasta functie prin votul consilierilor locali PSD din Ploiesti.

Publicatia Observatorul Prahovean afirma ca Radulescu este bun prieten si apropiat al viceprimarului PSD, Cristian Ganea.

„Profit de aceasta oportunitate sa-i adresez o intrebare domnului viceprimar Ganea: Un astfel de personaj mai poate fi sef in Primaria Ploiesti? Da, stim ca a dat concurs pe post :)))), dar incercati cu o demisie de onoare…”, scrie Marius Nica, editorialist al publicatiei din Ploiesti.

Citeste si: Ii place sa i se spuna „Becali de Ploiesti”. Cine este PSD-istul care i-a amenintat si injurat pe politisti

In aprilie 2019, un om de afaceri din Ploiesti a facut dezvaluiri revoltatoare de Lucian Radulescu.

Omul de afaceri Lucian Gheorghe l-a acuzat pe Radulescu de fals si uz de fals intr-o afacere de 350.000 de euro si sustine ca iubita acestuia i-ar fi furat din banca 50.000 de euro.

”Intre anii 2013-2015 l-am imprumutat cu diferite sume de bani scopul fiind de a infiinta anumite benzinarii. Suma totala de bani a fost de 350.000 de euro. Aveam incredere in el. Mi-a dat inapoi 20.000 de lei vechi. Concubina domnului Radulescu e directoare la OTP Bank si mi-a sustras bani din cont. Mi-am deschis cont la rugamintea lor si apoi am ramas fara 50.000 de euro. Am facut plangere pentru furt la ANPC, iar ANPC a mers la Politia Prahova. M-am trezit cu alta plangere penala in care sunt chemat pentru santaj si camata. Si in hartia notariala facuta intre noi scrie clar ca e un imprumut fara dobanda. El spunea ca-mi da 25% din a doua benzinarie cumparata. Ivan Georgiana, concubina domnului Radulescu, a facut plangerea. Plangerea a fost respinsa de instante”, a declarat Lucian Gheorghe la GSP LIVE.

De asemenea, Gheorghe a spus despre Radulescu ca nu are studii superioare, fiind incompatibil cu pozitia pe care o ocupa. Si ca in declaratia de interese, el insusi a notat ca e si agent de fotbalisti si consilier pe probleme de sport pentru un cabinet parlamentar.

”Mi-au spus ca au toata politia Prahova la degetul mic. Lucian Radulescu se lauda ca-l are pe domnul presedinte FRF Razvan Burleanu, ca e mare prietenie cu el. Ii place sa i se spuna Becali de Ploiesti”, a mai acuzat omul de afaceri.

Mai mult despre: ,

Comentarii: