„Cine o va inlocui pe doamna Dancila in sase luni?”. Un tanar reporter de la Vice l-a scos din minti pe Dragnea. Raspuns „scuipat printre dinti”

politica

Un tanar reporter de la Vice a incercat sa afle de la Liviu Dragnea cine va fi urmatorul premier, peste sase luni, dupa cum presedintele PSD a instituit deja o traditie. Dragnea a raspuns extrem de iritat.

Reporterul a tinut sa mentioneze ca Dragnea „aproape a urlat” pe holul Parlamentului.

„Dupa opt ore de umblat pe holurile Parlamentului, cand a iesit Dragnea la declaratii, am facut un gest necugetat. Fara pic de consideratie pentru legile nescrise ale jurnalismului parlamentar, m-am repezit la seful PSD cu aceeasi intrebare simpla, doar ca inainte sa porneasca camerele de filmat:

‘Cine o va inlocui pe doamna Dancila in sase luni?’

Lipsa mea de consideratie a generat rumoare printre colegii de breasla, care mai aveau putin si ma linsau acolo (un moment dificil pentru cariera mea de tanar gazetar, trebuie sa admit ca m-au trecut toate transpiratiile), iar seful PSD si-a iesit efectiv din minti cand a auzit cu ce intrebare il abordez:

‘Cine sunteti dumneavoastra?’, m-a intrebat un Liviu Dragnea vizibil nervos. I-am spus cine sunt, colegii reporteri m-au impins spre marginea multimii, camerele au pornit, totul parea ca reintra-n normal, dar eu nu m-am lasat pagubas si am repetat intrebarea buclucasa.

‘Nimeni’, mi-a scuipat Dragnea printre dinti si apoi si-a indreptat atentia catre ceilalti jurnalisti”, scrie Razvan Filip in Vice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: