Cine raspunde pentru MOARTEA lui? S-a sinucis! Profesorii i-au GRESIT nota la BAC

news

Paul S. (19 ani), absolvent al Colegiului National „Ferdinand l“ din Bacau, s-a aruncat in fata trenului dupa ce a aflat rezultatele la Bacalaureat. El a luat nota 7.40, insuficient pentru a fi admis la Cambridge, inde ii trebuia minim 8. A facut contestatie, dar nu a mai asteptat rezultatele finale.

Miercuri dimineata si-a inchis telefoanele si s-a sinucis. Dupa rezolvarea contestatiilor, profesorii examinatori i-au ridicat nota cu aproape un punct, la 8.20. Cu acest rezultat putea ajunge la facultatea de jurnalism de la Cambridge, unde isi dorea sa fie admis.

Unii dintre colegii sai au declarat ca Paul s-ar fi certat cu parintii, dupa aflarea rezultatelor la Bacalaureat.

Pe Facebook, colegii si prietenii si-au exprimat parerile de rau cu privire la moartea sa.

„Ai plecat din casa ta, despartirea-i tare grea, multe lacrimi si durere, fara drum de-napoiere-Nu te voi uita niciodata dragul meu prieten Paul, Dumnezeu sa te aiba in paza Lui“, a scris Nicoleta P.

„De ce ? Oare de ce ? …Nu pot sa ma impac cu gandul ca ai plecat in asa fel de langa noi prietene ..Imi doresc sa mai stam in sufragerie sa radem… sa ne povestim ce am mai facut, dar e in zadar. Ai fost un baiat extraordinar, educat , erai prieten cu toti, ajutai pe toata lumea, erai diferit de restul persoanelor , tu fiind prea bun pentru aceste zile grele. Prietene, sper ca Dumnezeu sa te aiba in grija si sa-ti fie bine acolo unde esti. Dumnezeu sa te ierte Paul si sa ofere putere familiei tale“, i-a scris Ionut V.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: