Cine s-o mai creada pe Udrea dupa episodul plecarii in Grecia, dar de fapt era in Costa Rica?! Dupa ce a ramas insarcinata cu gemeni, acum a pierdut unul dintre cei doi viitori bebelusi

news

Elena Udrea  a anuntat, prin avocatul sau ca are noi probleme de santate si nu se poate intoarce pentru moment in Romania.

Informatia a fost oferita de avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, in sala de judecata. Aparatorul fostului ministru al Turismului au solicitat amanarea cauzei in care au fost audiati Sorin Munteanu, fost secretar de stat in Ministerul Turismului si Dan Zatreanu, fost deputat PDL in legislatura 2008-2012, implicati in dosarul „Gala Bute”, motivand ca Elena Udrea vrea sa participe personal la audieri si sa puna intrebari martorilor, deoarece sunt „martori unici”.

„Clienta mea, Elena Udrea, este in Costa Rica. La 26 februarie 2018 ati pus in vedere sa arat ca e in imposibilitate sa se prezinte. Sunt in posesia a trei inscrisuri. Sunt documente in original. Primul din 22 februarie, care prezinta tabloul medical. Doua zile mai tarziu, va rog sa observati o modificare scrisa de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Si al treilea incris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihna absoluta. Exista perioada definita de medic pentru repaos din data de 13 martie, una de 22 de zile”, a explicat instantei supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: