Cine se afla in spatele lui Sosoaca. Senatoarea AUR este controlata de un fost deputat PSD, apropiat de Gabriela Firea

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a fost escortata, in prima zi in care a intrat in Parlament, de un personaj dubios al politicii din Romania, care s-a facut remarcat prin numeroase atitudini extremiste. Aproape nimeni din presa nu a remarcat la bratul cui s-a afisat Sosoaca.

Sosoaca a intrat in Parlament, in prima ei zi de activitate ca senator, la bratul lui Ninel Peia, fost deputat PSD.

In seara alegerilor parlamentare, Ninel Peia s-a aflat in sediul central al AUR, alaturi de Bobby Paunescu si de ceilalti lideri ai AUR, fiind fotografiat de jurnalistii de la Libertatea.

In octombrie 2015, in calitate de deputat PSD, Peia a facut declaratii scandaloase despre manifestatiile de revolta provocate in urma incendiului de la Colectiv, sustinand ca se pregatea ruperea Ardealului de Romania.

„Indivizi infiltrati printre manifestanti (s-au notat cazuri de cetateni germani, lucru nou pentru miscarile de strada din Romania), bazandu-se pe forta degajata de peste 30.000 de oameni, urmareau incendierea Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si, mare atentie, a Parlamentului Romaniei (pazit in aceea noapte de doar 9 jandarmi).

Voi forta un pic nota si voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de catre Hitler, in 1933. Lasand la o parte conditiile istorice si adaptandu-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului Romaniei este similar cu a pune capat democratiei in Romania. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiata de acest plan care, spre binele nostru, a esuat. De aici incolo, disolutia Romaniei nu mai era decat un joc de sah facut, cica, cu masiv sprijin popular. (…) Repet, tinta finala pentru acea noapte era Parlamentul Romaniei.

Nici Jandarmeria nu ar fi putut face fata celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata in strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din strada. Practic, aveau o tinta foarte usoara. Infiltratii, pregatiti pentru astfel de actiuni, ar fi dus la bun sfarsit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes. (…) La Cluj, era si inca este pregatit un ‘grup de intelectuali, politicieni si oameni de afaceri’ care ar fi dat, in aceeasi noapte, cu mare sarg, o declaratie de independenta a Ardealului si ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. In fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiara, sub protectorat german si garantie rusa.

(…) Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibila printr-un singur gest, un gest responsabil, care a inlaturat distrugerea Parlamentului si dezmembrarea definitiva a Tarii. Dragi romani, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap intreaga si veninoasa urzeala. Demisia lui Ponta a scazut aproape instantaneu motivatiile celor aflati in strada si aproape ca a anihilat specularea ticaloasa a emotiilor starnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanti, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat in fata Parlamentului, fara tragerea de inima de a vandaliza ceva. Infiltratii n-au avut de ales si au plecat spre vizuinele lor”, scria Peia pe blogul lui.

Peia a fost deputat PSD de Ilfov, fiind exclus din acest partid in martie 2016, in urma unei declaratii atat de scandaloase despre vaccinuri incat nici chiar Liviu Dragnea nu a putut sa accepte. El a scris pe blogul lui ca vaccinurile au cauzat moartea bebelusilor din Arges infectati cu bacteria E.coli. „Vaccinul DTP chiar este un conglomerat chimic si biologic care contine multe substante daunatoare pentru sanatatea umana, provocand schimbari ireversibile in sistemul nervos, care afecteaza celulele din rinichi si din creier, atunci cand nimeresc in stomac cauzeaza cancerul. Toate aceste componente fac vaccinul DTP foarte periculos, care cauzeaza autism si paralizie. Dar si moartea subita, in foarte multe cazuri. Printre manifestari se numara convulsiile”, sustinea Peia.

Peia a fost unul dintre apropiatii Gabrielei Firea, alaturi de care se afisa la sedintele de partid si la alte evenimente mondene.

In 2018, Peia impreuna cu mai multi fosti generali in rezerva a infiintat Partidul Neamul Romanesc, devenind presedinte al acestei noi formatiuni. El s-a remarcat apoi prin numeroase declaratii extremiste.

Citeste si: „Cerem evacuarea Satanei de la Cotroceni”. Un fost deputat PSD cheama, cu arma in mana, la miting in Piata Universitatii impotriva „hidrei sorosiste”

„Virusul idioteniei utile a revenit printre procurorii si judecatorii de astazi! Au schimbat numai numele stapanilor. Pe atunci erau bolsevicii, acum noii comanditari sunt neomarxistii progresisti, noua ciuma mondiala!

Metodele folosite sunt aceleasi, folosite azi mai mucles, cu batista pe tambal, asa cum se spune. Adica: se fabrica azi dosare la comanda? Pai asa se facea si sub dictatura ridicola a lui Carol al II-lea, apoi sub jugul bolsevic. Da un imbecil o declaratie ca sa scape de ceva si gata, denuntatul devine penal inainte sa fie judecat. De multe ori si dupa ce e judecat, ca sa nu fie indusa opinia publica in eroare. Protocoale cu SRI? Ce e nou? Credeti ca serviciile calarite de Carol al II-lea, Siguranta si mai apoi Securitatea bolsevizata nu prestau la dosare? Ba da, si inca cu mare ardoare. Tortionarii procurori si tortionarii judecatori au revenit in forta”, a scris Peia in Lumea Justitiei in iulie 2019.

In aprilie 2020, site-ul bpnews.ro, controlat de Ninel Peia, a fost suspendat de Grupul de Comunicare Strategica. Peia a sustinut intr-un articol ca virusul COVID-19 este o inventie a marilor companii farmaceutice.

Grupul de Comunicare Strategica a considerat ca se impune ‘dezactivarea site-ului www.bpnews.ro’, in considerarea informatiilor diseminate prin intermediul urmatoarelor articole, astfel:

– in articolul cu titlul „Vaccinarea – un experiment in masa” semnat de catre domnul Ninel Peia, disponibil la adresa https://bpnews.ro/2020/03/03/vaccinarea-obligatorie-dictatura-bigpharma-s-a-declansat/#.XpcVPMgzaUk/, se afirma faptul ca „actuala epidemie este o inventie a industriei BigPharma care urmareste de fapt ascuns, respectiv vaccinarea obligatorie a tuturor cetatenilor”. Totodata, prin intermediul aceluiasi articol autorul invoca existenta unui proiect de lege in acest sens care ar fi pregatit in secret de Guvernul Romaniei, aspect care nu este atribuit nici unei surse, astfel: „Guvernul Orban lucreaza la legea obligativitatii vaccinarii. Noi, Nemul Romanesc trebuie sa ne opunem din rasputeri acestei decizii criminale care va fi impusa cu jandarmii inarmati la usa. Trebuie sa ne strangem, sa protestam si, la nevoie sa ne aparam insasi integritatea fizica. Acum nu mai e de joaca, la nevoie, va trebui sa iesim la lupta cum au facut-o mereu romanii cand li se pregatea stingerea Neamului: cu furci, cu topoare, cu avem la mana! Ora crimei se apropie, sa nu ne lasam dusi ca mieii la taiere! La lupta! La rascoala! Aparati-va copiii! Aparati-va familia! Aparati Romania! Nemernicii cei vanduti au construit premizele unui genocid absolut!”,

– in articolul intitulat „Grupul de Comunicare Strategica promoveaza eugenia lui SOROS prin FakeNews bagate in presa vanduta deja catre BigPharma”, semnat de catre domnul Ninel Peia si publicat in 15 aprilie 2020, accesibil la urmatorul link https://bpnews.ro/2020/04/15/grupul-de-comunicare-strategica-promoveaza-eugenia-lui-soros-prin-fakenews-bagate-in-presa-vanduta-deja-catre-bigpharma/#.XpcY0sgzaUk, se enunta ideea ca raportarile zilnice ale Grupului de Comunicare Strategica avand ca subiect numarul deceselor din Romania al pacientilor depistati pozitiv cu noul Coronavirus, ar fi false. De asemenea, potrivit constatarilor din cadrul analizei efectuate de catre Grupul de Comunicare Strategica, domnul Ninel Peia sustine ca, in buletinele de presa, Grupul de Comunicare Strategica specifica ca decesele raportate ar avea drept cauza SARS-COV-2, astfel: „Cea mai oribila dintre aceste fakenews este si cea mai preluata de intrega presa este aceasta: MORTI de COVID – 19. Zilnic, Grupul de Comunicare Strategica anunta morti peste morti care au decedat din cauza lui SARS COV2, neluand in seama bolile de care sufereau deja sarmanii oameni: faze terminale, probleme cardiace, dependenti de dializa sau loviti de hepatita C. Aceste boli, desi citate, nu pot fi cauza mortii, ca asa vrea muschii GCS.”

Mai mult despre: ,

Comentarii: