Cine sunt cei 120 de romani care au fugit fara sa plateasca: „Dansau conga spre iesire”. Presa din Spania a prezentat imagini cu acestia

news

Cei 120 de romani care au fugit dintr-un restaurant din Spania fara sa plateasca au reusit sa ii induca in eroare pe chelneri deoarece au iesit in pas de dans din cladire inainte sa fuga spre masini. Ei au dansat conga pana la iesirea din restaurant, informeaza Digi24.

Romanii au fost identificati de Garda Civila din Spania si sunt acum cautati de fortele de ordine. Publicatia El Confidencial scrie ca romanii, care fac parte din etnia romilor, conduc masini luxoase si nu sunt la prima infractiune de acest tip.

spania 2 spania 3

Presa spaniola a descoperit mai multe actiuni similare in care au fost implicati tot acesti romani, dar care nu au fost mediatizate. Spre exemplu, anul trecut au mers intr-un restaurant din aceeasi zona, unde si-au adus ei mancarea si bautura, dar au folosit vesela restaurantului, iar la final au vrut sa plece cu ea.

Cei 120 de romani au facut o paguba de 2000 de euro micului resturant din Bembibre, provincia Leon. Ei platisera un avans de 900 de euro proprietarei restaurantului sustinand ca vor fi 80 de invitati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: