politica

Cine sunt cei patru specialisti trimisi de Kremlin la Chisinau pentru alegerile din 11 iulie. Scopul lor este defaimarea Maiei Sandu si fraudarea alegerilor

Patru specialisti rusi in campanii electorale si manipulare electorala se afla acum la Chisinau, trimisi de Moscova, pentru a ajuta blocul comunisto-socialist impotriva PAS, partidul Maiei Sandu. 

Shamil Alimuradov, Victor Liubimov, Vasilii Smerdov si Timur Alimuradov sunt patru polit-tehnologi rusi care se afla la Chisinau pentru a organiza scheme pentru fraudarea alegerilor din 11 iulie 2021, informeaza deschide.md. Oamenii veniti in ajutor de la Moscova sunt altii decat echipa de la alegerile din toamna anului 2020 condusa de Olga Grak – omul care a condus electorala lui Igor Dodon din 2020 si a lui Ioan Ceban din 2019.

Totusi, cei patru sunt gestionati de aceeasi persoana, Olga Grak, doar ca de data aceasta experta Kremlinului gestioneaza campania de la Moscova.

Sursel din structurile de forta din RM le-au comunicat jurnalistilor de la deschide.md ca pe Aeroportul Chisinau, la inceput de iunie, a sosit un intreg desant de experti electorali rusi. O parte din ei au fost intorsi inapoi de catre politia de frontiera, fiind refuzata intrarea, insa patru din ei au intrat pe teritoriul tarii.

Ei se afla si acum pe teritoriul RM, la Chisinau, intr-un loc secret de unde coordoneaza munca echipei BCSM. Ei nu mai vin la sediul PSRM, intalnirile fiind facute in apartamente din Chisinau, exact cum se practica la agentii secreti, sustin sursele DISINFO.

Shamil Alimuradov

Polit-tehnolog rus
Specialist in scrutine electorale.
Coordonator a desantului rus de experti in Moldova si persoana de incredere a Olgai Grak si angajat a Aparatului Presedintelui Rus.

Timur Alimuradov

Ruda de-a lui Shamil Alimuradov si persoana de incredere. Acesta este responsabil de partea de administrare a echipei, coordonarea actiunilor in teren, stabilirea contactelor si munca organizatorica.

Victor Liubimov

Liubimov este un alt personaj care a ajuns la Chisinau. Acesta este un producator din Moscova care realizeaza mai multe emisiuni. Exact ca in cazul lui Smerdo, mai jos aveti cateva linkuri atasate in care puteti gasi mai multe informatii despre acesta.

Liubimov raspunde de partea creativa a campaniei si coordoneaza materialele electorale, filmuletele, spoturile si munca televiziunilor din holdingul PSRM.

In viitoarele alegeri din 11 iulie 2021, conform planului elaborat de polit-tehnologii rusi, autoritatile de la Tiraspol vor fi folosite pentru a transporta circa 50.000 de votanti transnistreni, la sectiile de votare din Moldova, cu scopul de a se asigura ca obtin cat mai multe mandate pentru blocul comunistilor si socialistilor.

Pentru a-i convinge pe cetatenii din stanga Nistrului sa mearga la vot, se aplica amenintari, amenintari precum ca vor fi concediati de la locurile de munca; apeleaza la patriotismul lor, bani si stimulente – le platesc bani in plus la salarii, bonusuri sau le ofera zile de concediu.

Ca si in cazul alegerilor precedente, se planifica mituirea alegatorilor. In ziua alegerilor, 11 iulie, grupul planuieste sa plateasca 1000 de lei fiecarei persoane, suma din care colaboratorii de la Tiraspol si-au oprit deja o ”taxa” de 500 de lei.

Presiune se pune si asupra cetatenilor care sunt stabiliti in Federatia Rusa.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

3 ore ago

SUA dezvaluie o propunere de relaxare a restrictiilor privind marijuana

Departamentul de Justitie al SUA a dezvaluit joi o propunere istorica de a reduce restrictiile…

3 ore ago

Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului spune ca Papa Francisc va vizita Turcia anul viitor

Papa Francisc planuieste sa viziteze Turcia anul viitor pentru a marca aniversarea Primului Sinod de…

4 ore ago

CTP, enervat dupa ce l-a vazut pe Burduja complimentandu-se cu Piedone: „Vrea sa se dea bine pe langa Voiculescu-Varanu, in nadejdea ca mai pica ceva…”

Cristian Tudor Popescu ii face un portret deloc magulitor lui Sebastian Burduja, candidatul PNL la…

39 de minute ago

Premierul slovac Fico ramane in stare grava, dar stabila, poate vorbi

Premierul Slovaciei, Robert Fico, ramane in stare grava, dar stabila si poate vorbi putin, a…

3 ore ago