„Cine ii urmeaza lui Dancila?”. Clotilde Armand este convinsa ca Firea va reusi sa darame si acest guvern al PSD

analize

Clotilde Armand face un scurt istoric al iesirilor razboinice ale Gabrielei Firea la adresa premierilor PSD si concluzioneaza ca „de fiecare data cand a facut acest spectacol de fatada a cazut cate un Guvern PSD”.

Armand afirma ca „Firea a gasit mereu vinovati pentru propria incompetenta, iar strategia a functionat bine pana acum”. Ea se astepata ca si Dancila sa fie nevoita sa plece din cauza primarului Capitalei.

„In 2016, doamna Gabriela Firea a catalogat Guvernul Ciolos drept ‘un accident democratic’, intrucat pentru ea tehnocratia nu are legatura cu democratia. Asa crede doamna primar.

A urmat Guvernul Grindeanu. In 2017, declara ca are ’’o relatie mai proasta cu Guvernul Grindeanu decat pe vremea tehnocratilor’’.

Apoi Guvernul Tudose. Dna primar general declara ca nu si-a putut realiza obiectivele din Bucuresti din cauza ca ’’nu a primit suficient sprijin din partea Guvernului Tudose’.

Acum Guvernul Dancila. La Congresul PSD Gabriela Firea o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv PSD ‘pentru a da coerenta si stabilitate actului de guvernare’. Aseara a spus altceva: oamenii din Guvernul Dancila mint si nu vor sa colaboreze cu Primaria Capitalei.

Asadar, doamna primar a gasit mereu vinovati pentru propria incompetenta, iar strategia a functionat bine pana acum. De fiecare data cand a facut acest spectacol de fatada a cazut cate un Guvern PSD.

Nemultumirea doamnei Firea nu este Liviu Dragnea, la fel cum razboiul lui Dragnea nu este cu Gabriela Firea. Dupa 2 ani in care PSD nu a fost in stare sa faca nimic bun pentru Bucuresti si pentru tara, cei doi si-au dat seama ca adevarata lor problema este data de 10 august 2018.

Cine ii urmeaza lui Dancila?”, a scris Armand pe blog.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: