Cine vrea „revolutie” in Piata Victoriei: Severin, Gelu Visan, Terhes si Pavelescu. Dragnea este ocupat deocamdata

politica

Cateva zeci de pensionari au fost adusi, duminica, in Piata Victoriei pentru a manifesta impotriva reformei in Sanatate. Acestia au fost condusi insa de figuri celebre in lupta impotriva justitiei: Adrian Severin, Chris Terhes, Gelu Visan si Aurelian Pavelescu. De altfel, acestia au fost prezenti si la manifestarile de sustinere a „martirului” Liviu Dragnea.

Desi s-au strans sub pretextul „apararii dreptului la viata” al romanilor, care ar fi afectat de OUG pe Sanatate, cei patru au continuat sa se rafuiasca cu justitia si cu procurorii. Adrian Severin a anuntat ca va urma o adevarata revolutie.

„Cateva sute de cetateni s-au manifestat in favoarea sistemului public de sanatate si impotriva privatizarii acestuia in folosul unor mafii dornice de imbogatire pe spinarea oamenilor bolnavi. De asemenea, demonstratii si-au exprimat solidaritatea cu Prof Dr Mircea Beuran, precum si cu toti medicii supusi persecutiilor justitiar-populiste.

Acum cateva saptamini au fost doar cateva zeci. Ieri au ajuns sute. Maine vor fi mii. Si in cele din urma valul acesta va matura toata putreziciunea din actuala politica romaneasca. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, anunta Severin pe Facebook.

De altfel, la manifestatie au fost si pancarte de sustinere a Sectiei Speciale.

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: