politica

„Cineva v-a scris textul si l-ati citit in continuare!”. Orban l-a umilit rau pe Ciolacu in Parlament

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura la adresa lui Marcel Ciolacu, in Parlament, dupa ce acesta l-a acuzat, citind de pe foi, ca va mari TVA-ul. Ciolacu a lansat aceste acuzatii dupa ce Orban a dat asigurari ca nu va mari taxele si impozitele.

„Ceea ce spuneti sunt numai minciuni. Ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca PNL, nu PSD. Daca doream sa ne luam purtator de cuvant de la PSD, il luam!

De unde proorociti dvs. De altfel cineva v-a scris textul, am anticipat.

Cineva v-a scris textul si l-ati citit in continuare desi v-am spus cu subiect si predicat ca nu cresc nicoo taza si niciun impozit”, l-a pus Orban l-a punct pe Ciolacu.

Anterior, Ciolacu a spus de la tribuna Parlamentului, citindu-si discursul, ca liberalii „vor mari TVA-ul si vor vinde tot ceea ce a mai ramas de pret in patrimoniul statului”.

„Ii dam astazi ocazia sa recunoasca intentia PNL de a creste TVA-ul pentru romani. Sa le spuna romanilor acum cum guvernul sau va creste impozitele pentru oamenii care muncesc pentru Romania

Orice roman a inteles de ce Ludovic Orban si guvernul sau incompetent nu fac public bugetul. Daca raman la guvernare vor mari TVA-ul si vor vinde tot ceea ce a mai ramas de pret in patrimoniul statului, toate companiile romanesti profitabile. Vor face singurul lucru pe care il stiu: sa taie salariile, sa faca concedieri. Sunt convins ca in ianuarie FMI va fi aici daca acest guvern incompetent si fara viziune ramane in functie”, a spus Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

O oră ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

O oră ago

Ciolacu, la Iasi, enervat ca a fost intrebat despre pozitia sa fata de moldoveni: „Nu cred ca n-ati zis vreodata bancuri cu ardeleni, cu olteni”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Iasi, referindu-se la declaratia sa ca ”Buzaul nu…

53 de minute ago

Presedintele cubanez cere SUA sa scoata Cuba de pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel cere Statelor Unite sa scoata Cuba de pe lista statelor care…

O oră ago

Loviturile asupra aerodromului Belbek din Crimeea au distrus 3 avioane rusesti, arata imaginile din satelit. Au fost folosite rachete ATACMS

Imaginile din satelit din 16 mai ale urmarilor presupuselor lovituri cu rachete ucrainene asupra aerodromului…

2 ore ago