Ciocan, director in MAI, arogant in sectia de politie: „V-am spus ca sunt coleg, sa intelegeti cine sunt”. Reactie dura a Europol: „Comportament de cea mai joasa speta”

news

Comisarul sef Christian Ciocan, director in cadrul MAI, a ramas fara permisul auto dupa ce a fost prins de politistii rutieri ca a comis sapte incalcari ale legii. Ciocan s-a certat apoi cu politistii in sectia de politie, Europol afirmand ca acesta a avut un ”comportament de cea mai joasa speta”

Potrivit sindicatului politistilor Europol, Ciocan a patruns pe o strada unde actiona indicatorul „Accesul interzis” si la solicitarea agentilor a refuzat sa se legitimeze.

Ulterior, agentii de politie au constatat ca autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din placutele de inmatriculare, nu avea actele asupra si a refuzat sa respecte indicatiile politistului.

Pentru cele sapte fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca masuri complementare a fost retinuta placuta cu numarul de inmatriculare si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

Sindicalistii de la EUROPOL mai sustin faptul ca Ciocan, care in prezent ar ocupa onfunctie de director in cadrul Ministerului de Interne, ar fi avut un ”comportament de cea mai joasa speta”, dupa ce a recurs la amenintari si intimidari la adresa agentilor, ”si chiar i-a jignit, afirmand ca nu cunosc legea”.

„Atitudinea si comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru pozitia pe care o ocupa, recurgand la amenintari si intimidari la adresa agentilor, si chiar i-a jignit afirmand ca nu cunosc legea.

Ciocan a patruns pe o strada unde actiona indicatorul ‘Accesul interzis’ si la solicitarea agentilor a refuzat sa se legitimeze, asteptand probabil sa fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agentii de politie au constatat ca autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din placutele de inmatriculare, nu avea actele asupra si a refuzat sa respecte indicatiile politistului.

Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca masuri complementare a fost retinuta placuta cu numarul de inmatriculare si i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile .

Ii felicitam pe colegii Sectiei 4, pentru ca nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmand inclusiv faptul ca nu intelege cum isi permit niste agenti sa il amendeze si sa ii tina morala. Acest incident este dovada vie ca vremurile se schimba in sistem iar legea este aplicata indiferent ca vorbim despre cms. sef Ciocan sau despre un simplu cetatean.

Asteptam cu mare interes reactia MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasa speta manifestat. Rusine Christian Ciocan!”, a anuntat Europol.

Mai mult despre:

Comentarii: