Ciolacu a elogiat, intr-un discurs abia citit de pe foaie, cultura Olgutei Vasilescu: La Bucuresti isi bat joc

politica

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a elogiat, joi seara, la inaugurarea unui centru cultural la Craiova, activitatea edilului Olguta Vasilescu, sustinand ca aceasta implementeaza, la Craiova, proiecte pe care municipii cu bugete mult mai mari nu reusesc sa le puna in practica.

„Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar ceea ce face Olguta aici este semnificativ mult peste Bucuresti unde, cu un buget de zeci de ori mai mare, au reusit performanta sa-si bata joc si de cultura. Adevarul este unul singur: Craiova culturala se situeaza peste foarte multe municipii din Romania cu bugete mult mai bogate decat bugetul dumneavoastra”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seara, intr-un discurs citit de pe foaie la evenimentul de inaugurare a Centrului cultural „Constantin Brancusi” din Craiova.

El i-a felicitat pe primarul din Craiova si pe presedintele Consiliului Judetean Dolj, Cosmin Vasile.

Ciolacu a elogiat activitatea edilului Craiovei, catalogand-o pe Vasilescu drept „un primar care se bate si care pune suflet in tot ceea ce face pentru binele oamenilor din Craiova”.

„Sunt foarte mandru ca o administratie condusa de catre o domna, pesedista, demonstreaza ca poate si stie sa ofere unui oras atat de frumos si o dimensiune culturala moderna, una capabila sa cucereasca noi categorii de studii si sa continue un traseu istoric care, mie cel putin, imi provoaca o mare emotie. (…) Craiova este un exemplu de investitie culturala facuta cu cap”, a mai spus Ciolacu.

El l-a laudat si pe presedintele CJ Dolj, pentru faptul ca a atras fonduri europene, sustinand ca „acesta este un exemplu de buna practica” in administratia locala.

Vezi aici video

Comentarii: