Ciolacu a socat-o pana si pe prezentatoarea RTV cu minciunile lui grosiere. Izbucnire nervoasa a Andreei Cretulescu

politica

Izbucnire neobisnuita a prezentatoarei RTV Andreea Cretulescu intr-o emisiune cu seful PSD, Marcel Ciolacu. In conditiile in care RTV face parte din corul de propaganda al PSD, Cretulescu s-a enervat cand a auzit ce manipulari grosiere lanseaza Ciolacu.

„PSD este de acord cu alegeri locale pe 27 septembrie. Dar guvernul nu vrea alegeri atunci, este posibil sa prelungeasca starea de alerta. Nu ii convine sa fie atunci alegeri”, a sustinut Ciolacu.

La remarca prezentatoarei ca PNL ar pierde in fiecare luna cate un procent, deci ar fi si in interesul PNL sa fie alegeri cat mai devreme, Ciolacu a raspuns ca PNL putea sa faca alegeri „acum trei luni” daca ar fi fost asa. „Iertati-ma, discursul domnului Ciolacu, in urma cu doua luni si jumate, era urmatorul: ‘Inconstientilor, vreti sa faceti anticipate in pandemie?’ Si acum le spuneti sa le faca mai devreme?”, a izbucnit Andreea Cretulescu.

„Eu, va spun, daca le convine asa de mult, de ce nu le-au grabit? Au vrut odata anticipate, au creat atat un dezastru economic cat si… n-au fost pregatiti pentru aceasta pandemie pentru ca isi dioreau neaprat anticipate. PSD isi doireste alegeri locale pe 27 septembrie”, a raspuns Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: