Ciolacu a surzit. Adrian Nastase cere ca „grasutii” PSD din saormerie sa fie scosi de pe listele parlamentare

politica

Adrian Nastase, fost lider si premier PSD, cere ca deputatii PSD care au provocat scandal intr-o saormerie din centrul Bucurestiului sa fie eliminati de pe listele parlamentare ale partidului la urmatoarele alegeri. Nastase critica lipsa de reactie adecvata a conducerii PSD in acest caz.

„A fost declansat, prin mai multe site-uri de stiri si televiziuni, ‘mega-scandalul’ celor doi deputati PSD bonomi (grasuti si cu chelie) care au cotropit, in miez de noapte, fara masti, o saormerie. Acolo, vajnicii aparatori ai ministrului PNL de la interne au intervenit operativ si i-au amendat. In apel, cei doi deputati au mai primit cate o amenda.

La stiri, filmuletul respectiv bate imaginile cu inundatii sau caderea guvernului din Franta. De doua zile, PSD se ocupa sa explice ca cei doi nu au avut mandat de la partid pentru a merge sa consume saorma in Centrul (istoric) vechi al Capitalei.

In locul lor, as fi anuntat, sec, imediat, ca dupa alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp sa mearga noaptea la saormerie si sa se certe cu Mustafa.

Iar apoi as fi revenit la temele economice si sociale critice ale acestei perioade”, a scris Nastase pe site-ul lui.

Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a decis, in sedinta de miercuri, demararea procedurii de autosesizare in cazul celor doi deputati care au provocat un scandal intr-un fast-food in Bucuresti, a declarat, pentru Agerpres, presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

„Bai Mustafa (…) esti in Romania aicea (…) Alo, Mustafa! Arata-mi ca ai voie sa muncesti aici! (…) Bai, panarama!”, i-a spus deputatul PSD Adrian Solomon casierului din saormerie.

Deputatii PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa au fost amendati de politisti, marti dimineata, pentru provocarea si participarea la un scandal, intr-un fast-food din Bucuresti si au primit si amenda de 4.000 de lei pentru nerespectarea masurilor care se aplica pentru prevenirea si combaterea COVID-19.

„In urma analizarii imaginilor video, politistii Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi i-au sanctionat contraventional pe cei doi barbati si cu amenzi in valoare totala de 4.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor care se aplica in starea de alerta pentru prevenirea si combaterea noului coronavirus”, a informat Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost solicitata marti de agentii de paza ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 sa intervina, intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant.

Politistii au depistat persoana in cauza, iar, in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau, a manifestat un comportament similar, precizeaza Politia Capitalei.

Cei doi barbati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice, si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public.

Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, cei doi pot contesta masura in termen de 15 zile.

Mai mult despre: ,

Comentarii: