Ciolacu anunta ca are o relatie foarte apropiata cu premierul OUG 13: „Ne vedem in fiecare seara, mancam impreuna”

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, joi, ca are o relatie extrem de apropiata cu fostul premier Sorin Grindeanu, cu care se vede zilnic. El l-a adus pe Grindeanu la sedinta de alegeri a PSD Olt, unde l-a instalat in prezidiu.

„Cu Sorin Grindeanu mananc mai des decat mananc cu familia mea, ne vedem zilnic, seara, cand termin serviciul, locuim foarte apropiat”, a declarat Ciolacu la o conferinta de presa la Slatina.

Grindeanu a declarat la Olt ca fosta conducere a PSD „a fost slaba, prost pregatita”.

„Resursa umana la nivelul conducerii PSD a fost slaba, prost pregatita. Am pierdut atuul partidului de profesionisti, care stiu sa guverneze. Acest lucru se poate redobandi de PSD daca intelegem ca in fruntea PSD nu se mai pot face echipe de compromis. Va trebui sa luam anumite decizii daca nu ne dorim ca PSD sa devina tot mai irelevant”, a spus Grindeanu.

„Figurile uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate”, a adaugat Grindeanu, aplaudat de pesedisti.

Grindeanu a mai spus ca va reveni in PSD. El este in acest moment presedinte al ANCOM.

„Eu voi reveni in politica PSD, intr-un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru tara. Nu voi tine isonul unor proiecte personale ale lui x, y, indiferent cum se cheama acea persoana. Daca lucrurile acestea se vor intampla, am fost om de stanga, sunt si voi fi om de stanga si voi reveni in PSD”, a mai spus Sorin Grindeanu

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: