Ciolacu anunta ca Firea ii va apara pe bucuresteni de “abuzurile” lui Nicusor Dan. A sasea zi de delir in PSD dupa infrangere

politica

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat vineri ca Gabriela Firea va deveni parlamentar si ca ii va “apara” pe bucuresteni de “abuzurile” lui Nicusor Dan.

“Astazi Nicusor Dan si Ludovic Orban au confirmat ca proiectele Gabrielei Firea pentru Bucuresti erau foarte bune!

De aceea, Gabriela Firea va fi una dintre principalele voci ale PSD in evaluarea proiectelor noii administratii a dreptei reunite la Bucuresti.

Sunt convins ca Gabriela Firea va apara bucurestenii de orice posibil abuz al lui Nicusor Dan si al aliatilor sai. Gabi Firea va avea sustinerea totala a partidului in toate actiunile care sunt in interesul bucurestenilor. Asa cum am si anuntat, colega mea va continua proiectele de dezvoltare a Capitalei in calitate de parlamentar!

Sunt convins ca o mare parte dintre locuitorii Bucurestiului o apreciaza in continuare, iar ceilalti vor simti rapid care e distanta dramatica intre promisiuni si realitate”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Gabriela Firea a anuntat, joi seara, la Romania TV ca alegerile din Bucuresti s-ar putea relua odata cu cele pentru Parlament.

„Ma pregatesc pentru varianta in care se vor anula alegerile din Bucuresti, pentru cazul in care se vor reorganiza din nou cu ocazia alegerilor parlamentare”, a anuntat Firea.

Ea a sustinut apoi ca s-au furat cu masinile saci cu voturi din toate sectiile de vot din Capitala.

„Langa sectia de votare erau oameni care bagau in masini saci cu voturi. Acest lucru l-au spus colegii nostri, domnul Mutu, domnul Daniel Florea, domnul Tudorache. A fost un fenomen pe intrega capitala, chiar daca inregistrarea a iesit doar pe Sectorul 1”, a pretins Firea.

Mai mult despre:

Comentarii: