Ciolacu anunta ca ii face o favoare presedintelui Iohannis: „In acest moment nu il suspendam”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu este oportun pentru PSD, in acest moment, un demers de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, Romania nefiind pregatita pentru o astfel de actiune „intr-un asemenea haos”.

„Nu cred ca este oportun in acest moment politic pentru PSD sa porneasca un demers de suspendare a presedintelui. Cred ca, dupa ce avem creionata o majoritate in Parlament, sa depunem o motiune de cenzura si sa avem creionat un program economic coerent pana la alegerile viitoare”, a declarat Ciolacu duminica seara, la Romania TV.

La observatia moderatorului ca o astfel de atitudine ar putea fi interpretata drept slabiciune politica, liderul social-democrat a afirmat ca este, de fapt, „o dovada de maturitate politica”.

„Nu cred ca e in acest moment pregatita Romania pentru un asemenea demers. Mai ales intr-un asemenea haos. Sa nu facem un haos si mai mare decat haosul existent. Trebuie sa avem masura. Fiecare om politic a platit la un moment dat pentru excesele sale. Acum avem de a face cu un abuz de putere, categoric”, a opinat Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: