politica

Ciolacu anunta ca PSD va salva Romania: „Avem crize suprapuse. PSD e singurul partid din Romania capabil sa gestioneze aceste crize suprapuse”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Targoviste, ca PSD e singurul partid din Romania capabil sa gestioneze crizele suprapuse existente la acest moment.

„Avem crize suprapuse. Niciodata nu s-a intamplat acest lucru. Daca deschizi televizorul, toata lumea vorbeste de aceste crize. Eu va spun, in schimb, ca PSD va trece Romania cu bine de aceste crize. Eu va spun ca PSD e singurul partid din Romania capabil sa gestioneze aceste crize suprapuse. Sa nu credeti, in schimb, ca atunci cand vom trece de aceste crize, toata lumea ne va aplauda sau intampina cu flori. Nu. In schimb, toata lumea si toti romanii ne vor respecta si cred ca acest lucru e cel mai important”, a afirmat Ciolacu, in discursul tinut la conferinta de alegeri a PSD Dambovita.

Acesta a tinut sa sublinieze ca PSD e singurul partid „care tine cu adevarat cu Romania si romanii”.

„Noi suntem suntem singurul partid care tine cu adevarat cu Romania si romanii. Cred ca asta este marea diferenta intre noi si restul. Noi suntem partidul care aparam crestinismul in Romania, noi suntem partidul, cum spunea doamna Firea, care aparam tinerii si familia (…) Ma bucur ca am reusit sa ii convingem pe romani ca sa ne mai acorde sansa de a fi din nou cel mai mare partid din Romania”, a afirmat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Liderul social democrat a aratat ca PSD a trebuit sa se implice in guvernarea tarii, in contextul dificil creat de criza pandemica, urmata de cea energetica, economica, dar si al razboiului care se prefigura la frontiera de Est a tarii.

„A trebuit ca noi, PSD, echipa care este astazi in fata dumneavoastra, sa ne implicam si sa aducem claritatea si responsabilitatea actului de guvernare. Nu aveam cum sa stam deoparte intr-un moment atat de dificil prin care trecea Romania. Dupa o criza pandemica gestionata rusinos si uitam cateodata cate vieti au fost pierdute din neglijenta, indolenta, neputinta si nestiinta, ne aflam in pragul unei crize majore. Aveam o criza energetica si o criza economica, un razboi care se prefigura la frontiera Romaniei. Eu sunt mandru ca impreuna cu colegii mei am luat decizia de a ne implica in actul de guvernare si cred ca toti colegii care ne reprezinta in Guvernul Romaniei nu ne-au facut de ras. Sa nu credeti ca nu vor fi atacati colegii nostri, nu se vor spune minciuni despre ei, pentru diferenta de performanta administrativa si guvernamentala este imensa intre noi si restul”, a spus Ciolacu.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent, joi, la conferinta de alegeri a PSD Dambovita, ce a avut loc la Sala Sporturilor din Targoviste.

Cei peste 3.000 de delegati la conferinta l-au reales presedinte al organizatiei PSD Dambovita pe Corneliu Stefan, care este si presedintele Consiliului Judetean.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

7 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

10 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

11 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

11 ore ago

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc la Poarta Alba

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc, miercuri seara, la iesire din Poarta…

11 ore ago