Ciolacu anunta ca PSD vrea sa-l dea jos pe Claudiu Nasui: „In aceasta saptamana depunem motiune”

politica

PSD va depune, in aceasta saptamana, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Economiei, Claudiu Nasui, a declarat luni presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu.

„Am decis in cadrul Biroului Politic National sa depunem in aceasta saptamana la Senat motiunea impotriva ministrului Nasui, asa cum am anuntat. Motivele – blocarea masurii 3, fonduri europene, 478 de milioane de euro in acest moment blocate din cauza faptului ca domnul ministru a gasit de cuviinta sa isi faca un cont de administrator in procedura de selectare a companiilor”, a spus Ciolacu intr-o conferinta de presa la sediul central al PSD.

In 22 februarie, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a anuntat ca partidul din care face parte va depune o motiune simpla impotriva ministrului Economiei Cladiu Nasui, in Parlament, dupa dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021.

In replica, ministrul Economiei, Claudiu Nasui a anuntat ca a depus plangere penala in rem la DNA legata de suspiciuni de coruptie cu privire la inscrierile in platforma de granturi acordate IMM-urilor.

Aceasta este a doua motiune simpla depusa de PSD in actuala legislatura, dupa cea indreptata impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: