Ciolacu anunta ca scoate zeci de mii de PSD-isti in strada, in Piata Victoriei si la Palatul Cotroceni: „Venim cu tricolorul de gat”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenintat, marti, ca PSD va scoate zeci de mii de alesi locali in Piata Victoriei si in fata Palatului Cotroceni daca primarii PSD nu vor primi banii la care se asteapta la rectificarea bugetara.

„Cresc nemultumirile si se acumuleaza o masa critica care la un moment dat va rasturna aceasta coalitie. La un moment dat va trebui sa iesim cu totii in strada. Astept rectificarea primului ministru, daca, Doamne fereste, nu se iau in consideratie toate administratiile, nu se le impartim in buni si rai, pesesedisti, penelisti si useristi, asta-i cea mai mare… Ii anunt pe domnul Citu si pe domnul Iohannis ca vor avea zeci de mii de alesi locali, cu tricolorul de gat, primari, presedinti de consilii judetene, viceprimari, consilieri locali si comunali in fata Palatul Victoria si in fata Palat Cotroceni. Si vom sta pana cand domnul presedinte se va intoarce din concediu. Ii anunt odicial. Partidul va reactiona. Vom sta cat este nevoie sa stam”, a declarat Ciolacu la DC News.

De asemenea, Marcel Ciolacu a anuntat luni seara ca toti liderii PSD se vor prezenta in fata DNA pentru a-i obliga astfel pe procurori sa ii ancheteze pe ministri pentru ca ar fi un „jaf generalizat”.

„Va aduceti aminte ca PSD a mai mers pe la DNA sa-si sustina anumiti lideri. S-ar putea DNA sa se trezeasca cu toti liderii PSD in fata DNA si sa cerem sa se respecte legea. Sa inceapa sa ia masuri la toate hotiile intamplate din perioada de pandemie pana acum, cu toate aberatiile trecute prin guvern si nimeni nu ia nicio masura. Exemplu cu 120 de milioane de vaccinuri comandate.

Mai tineti minte ca Vlad Voiculescu a luat vreo 3 milioane de teste rapide si s-au folosit doar 2-3%? Ce s-a intamplat cu ele? Au expirat mai sunt de actualitate? Este un jaf generalizat. Nimeni nu raspunde ce s-a intamplat cu aceste sume de bani, este cazul ca procurorii sa afle.

S-ar putea sa se trezeasca DNA-ul cu toti pesedistii¬† sa cerem sa aplice legea si sa-si faca datoria”, a anuntat Ciolacu la Romania TV.

Intrebat de ce nu depune denunturi, Ciolacu a spus ca „suntem oameni politici”.

„Cel mai mare vinovat la ceea ce se intampla este Klaus Iohannis. Trebuia sa intervina, nu sa-i acopere. De la vaccinare, de la furturi, de la toata incompetenta, Nu trebuia sa-l laude pe Ghinea, trebuia sa-l schimbe ca nu suntem printre primele care au PNRR acceptat”, a mai acuzat Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: