Ciolacu anunta ca Timmermans a iertat PSD-ul pentru badaraniile din trecut: „Va sprijini eforturile PSD”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca la intalnirea cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, si cu presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, a clarificat aspectele din trecut, iar cei doi oficiali europeni au dat asigurari ca sunt alaturi de PSD si sustin demersurile social-democratilor.

„Astazi am avut doua intalniri extrem de reusite cu domnul Frans Timmermans, vicepresedintele executiv al Comisiei Europene si domnul Serghei Stanisev, presedintele Partidului Socialistilor Europeni. Ma bucur ca am clarificat aspectele din trecut si la fel de mult ma bucura aprecierea partenerilor nostri europeni fata de deschiderea PSD de acum. De asemenea, am primit asigurarile domnilor Frans Timmermans si Serghei Stanisev ca ne sunt alaturi si vor sprijini demersurile PSD”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a precizat ca pe agenda discutiilor s-au aflat si noul Pact European pentru Mediu, viitorul buget european si alocarile pentru tara noastra, dar si salariul minim european.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, efectueaza luni o vizita de lucru la Bruxelles.

Mai mult despre: ,

Comentarii: