Ciolacu anunta, dupa sedinta CEX, ca PSD este pregatit de guvernare: „Cine absenteaza de la motiune nu mai intra pe listele de candidati”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri seara, dupa sedinta CEX, ca PSD este gata sa revina la guvernare. Ciolacu a spus ca mai este nevoie de un singur vot pentru ca motiunea de cenzura sa treaca.

„Matematic, acum sunt 232 de voturi. Continuam negocierea atat cu forte politice cat si cu parlamentari neafiliati. In cazul in  are un parl al PSD nu voteaza motiunea sau lipseste nemotivat, va fi suspendat din PSD pana dupa alegeri. Cu alte cuvinte nu va fi listele parlamentare

PSD este pregatit pentru orice posibilitate, inclusiv sa preia guvernarea sau pentru anticipate. Dupa ce va trece motiunea, PSD va avea un Comitet Executiv (in legatura cu nominalizarea unui nou premier – n.red.)”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu a spus ca sunt trei formatiuni care voteaza motiunea de cenzura: PSD, UDMR si Forta Nationala (condus de Teodor Melescanu). Este nevoie de 233 de voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca.

Mai mult despre: ,


Comentarii: