Ciolacu anunta inca o motiune simpla, impotriva Ralucai Turcan. Celelalte trei motiuni au esuat rusinos

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, ca PSD va depune o motiune simpla in Parlament impotriva ministrului Muncii, Raluca Turcan. „Trebuie sa plecati acasa! Demisa, daca nu va dati seama singura de ce trebuie neaparat sa plecati!”, ii transmite Ciolacu lui Turcan.

„Raluca Turcan nu rateaza nicio zi pentru a se face de ras!!! Astazi ne-a povestit cum va face un proiect care sa ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus.

E clar! Doamna Turcan habar nu are nici macar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, in aprilie, ati votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul sa primeasca o pensie de urmas egala cu 75% din salariul cadrului medical respectiv.

In loc sa va faceti de ras prin conferinte, mai bine ati aplica legea deja votata si promulgata, dna Turcan! A trecut deja un an de cand nu ati aplicat aceasta lege.

Un ministru catastrofa! Asta sunteti! Nu stiti nici ce votati. Nu stiti nici ce vorbiti. Nu intelegeti nimic. Nu va pricepeti la nimic. Plecati urgent acasa!!!

P.S. Si pentru acest motiv, dar si pentru multe altele, vom depune motiune simpla impotriva ministrului Muncii! Trebuie sa plecati acasa! Demisa, daca nu va dati seama singura de ce trebuie neaparat sa plecati!”, a anuntat Ciolacu pe Facebook.

PSD a mai depus recent alte trei motiuni simple, toate au fost respinse. Ministii vizati au fost Vlad Voiculescu, Claudiu Nasui si Adrian Oros.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat, miercuri, ca Guvernul ia in calcul acordarea unor ajutoare familior medicilor decedati de coronavirsl, proiectul fiind dezbatut de ministerele implicate.

”Exista in discutie un proiect prin care sa se acorde un sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus”, a anuntat, miercuri, Raluca Turcan.

Aceasta a precizat ca in prezent exista discutii intre ministerele implicate, pe aceasta tema.

Turcan a refuzat sa precizeze despre ce suma ar fi vorba, anuntand ca toate detaliile vor fi precizate la finalizarea propunerii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: