Ciolacu anunta motiune de cenzura: „Sa rasturnam Guvernul”. Cum crede PSD ca isi va reface majoritatea

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca social-democratii vor depune la Parlament, in actuala sesiune parlamentara, o motiune de cenzura si vor incerca sa „creioneze” o majoritate pentru a rasturna actualul Guvern.

„Avem aceasta obligatie din votul romanilor. Votul romanilor a fost foarte clar ca PSD trebuie sa desemneze prim ministrul, am castigat alegerile la o diferenta de 5 procente. Pana se va creiona o alta majoritate in Parlament o sa functioneze actualul Guvern. Incepem cu prima motiune simpla, de bun-simt si necesara, impotriva ministrului Sanatatii si in aceasta sesiune vom veni si cu motiunea de cenzura si vom incerca sa creionam o majoritate sa rasturnam acest Guvern”, a spus Ciolacu, la Antena 3.

Citeste si: PSD vrea sa rupa PNL si USR. Stanescu dezvaluie cum vrea sa ajunga din nou la guvernare: „Sunt factiuni in toate partidele cu care putem guverna”

El a adaugat ca cei care sunt acum la Palatul Victoria „nu se pricep sa guverneze”.

„Nu au specialisti, nu stiu sa gestioneze pandemia, nu au avut capacitatea de a crea un parteneriat intre ei si populatie. Pentru ca populatia sa aiba incredere, acest parteneriat il castigi prin specialisti. Noi, cand am vazut ca este pandemie, primii oameni pe care i-am abordat de a veni in Parlamentul Romaniei au fost domnii Streinu Cercel si Rafila, cei mai buni specialisti in domeniu”, a afirmat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: