Ciolacu anunta refacerea marii „Ciume rosii”: „Este posibila o alianta PSD cu Pro Romania si ALDE”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca „este posibil” ca partidul sa aiba un proiect politic comun cu Pro Romania sau cu ALDE la viitoare alegeri.

Intrebat daca Mihai Tudose poate sa revina in PSD, el a spus ca aceasta decizie apartine organizatiei locale de la Braila.

„Eu nu voi exclude pe nimeni atata timp cat voi fi presedinte interimar. Este decizia organizatiei”, a spus Ciolacu, intr-o emisiune la B1 TV, citat de Agerpres.

El a precizat ca Victor Ponta nu se poate intoarce in PSD, insa este posibil sa aiba proiecte politice comune la viitoare alegeri.

„Domnul Ponta nu poate sa vina pentru ca este liderul altui partid, are alt proiect politic, a si anuntat ca nu doreste sa vina, eu ma bucur de acest lucru. Daca vom avea un proiect politic, nu stiu daca vom face o fuziune, dar este posibil sa avem un proiect politic comun pentru anumite alegeri. In politica nu poti sa excluzi aceste lucruri, si cu ALDE, cu domnul Tariceanu am o comunicare foarte buna. Pana la urmatoarele alegeri vom vedea, dar nu pot sa exclud anumite aliante politice, inseamna ca ma descalific eu ca si om politic. Domnul Grindeanu a fost exclus din partid, iar eu am anuntat ca toti cei exclusi pot sa se intoarca in partid”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: