Ciolacu, arogant: „Am o problema cu Drula. Nu poate sa il depaseasca pe Simion”

politica

Marcel Ciolacu, vizita de lucru, uzinele Dacia, Mioveni, campanie electorala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o noua iesire aroganta, marti, ridiculizand scorul din sondajele de opinie al celor din Opozitie.

„Am o problema cu Drula. Nu poate sa il depaseasca pe Simion”, a declarat Ciolacu, marti, in fata jurnalistilor.

Un sondaj Avangarde (patronat de Marius Pieleanu), realizat la comanda PSD si dat publicitatii pe 25 ianuariei, a aratat ca daca duminica ar avea loc alegeri europarlamentare, PSD ar obtine 31% din voturi, PNL 20%, AUR 19%, iar SOS Romania, partidul Dianei Sosoaca, ar lua 8%.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este politicianul in care romanii ar avea cea mai mare incredere, cu o cota de 26%, dar in care 66% spun ca nu au incredere, conform sondajului realizat la comanda PSD. Ciolacu este urmat de Diana Sosoaca, cu 23% cota de incredere, dar in care 70% dintre cei chestionati spun ca nu au incredere. Sosoaca este la acelasi nivel de incredere cu liderul AUR, George Simion, in care 71% spun ca mai degraba nu au incredere.

Liderul PNL, Nicolae Ciuca, are o cota de incredere de 20%, iar 71% dintre cei chestionati spun ca mai degraba nu au incredere in el, Klaus Iohannis are 16% cota de incredere, dar si cel mai mare procent de persoane – 79% – care spun ca nu au incredere in el. Pe ultimul loc in topul increderii se afla liderul USR, Catalin Drula, cu 11%.

Respondentilor le-a fost prezentata o lista de politicieni, fiind rugati sa spuna daca mai degraba au incredere sau mai degraba nu in fiecare dintre ei.

Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu si Alexandru Rafila ar fi ministrii care ar beneficia de cea mai mare incredere, conform sondajului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: