Ciolacu ataca violent PNL intr-un discurs la Consiliul National al PSD: „De la PNL sa nu va asteptati la nimic. Acestor parteneri loiali li s-a umflat capul”

politica

Marcel Ciolacu, Marcel Bolos, finante, sporuri, reduceri, bugetari, taxe, fonduri europene

Premierul Marcel Ciolacu a lansat un atac dur asupra „partenerilor” din PNL in cadrul unui discurs sustinut vineri la Consiliul Politic National al PSD. „De la PNL sa nu va asteptati la nimic. Acestor parteneri loiali li s-a umflat capul si credeau ca fac nu stiu ce cu dreapta unita”, a atacat Ciolacu. El a subliniat nu „nu va fi un candidat comun cu PNL la Presedintie, uitati de asa ceva”.

„Anul acesta din punct de vedere electoral este un fel de Turneul Campionilor. La fiecare rand de alegeri, schimbam terenul de joc. Am castigat un grand slam pe zgura, dar urmeaza jocul pe hard – alegerile prezidentiale.

Trebuie sa luam o decizie foarte rapida in privinta candidatului PSD la prezidentiale. Exista cutuma ca presedintele partidului isi asuma candidatura. Sunt constient de acest lucru. Trebuie sa facem foarte curand un congres pentru desemnarea candidatului PSD la prezidentiale. Pentru candidat, subliniez, nu ca sa ma reconfirm eu presedinte al partidului in plina campanie electorala. Ma cunoasteti si stiti ca nu sunt genul de om care sa isi rupa hainele pentru o functie.

Dupa 20 de ani, avem insa un culoar deschis pentru prezidentiale. De aceea, nu voi permite o lupta in interiorul PSD pentru functii. Asa a facut PNL cu festivalul democratiei si s-au facut de ras. Noi ne vom bate sa castigam alegerile, asa cum face PSD intotdeauna.

Data alegerilor va fi in septembrie. Nu exista alta varianta. Uitati de candidat comun cu PNL. Nu va fi asa ceva.

Haideti sa avem un adevarat presedinte pentru Romania, care sa ii reprezinte pe toti romanii. Dupa 10 ani cu Basescu care au fost un dezastru si 10 ani cu Iohannis care a urat PSD si oamenii de stanga pe care ii reprezentam.

Va conta enorm abordarea pe care o vom avea. Noi trebuie sa ramanem o echipa unita si de data aceasta avem toate atuurile sa castigam.

De la PNL sa nu va asteptati la nimic. Acestor parteneri loiali li s-a umflat capul si credeau ca fac nu stiu ce cu dreapta unita. Aceste alegeri demonstreaza ca tocmai li s-a inchis si varianta asta”, a declarat Ciolacu, conform unor surse din PSD.

Consiliul Politic National al PSD, reunit vineri in sala „Academiei Sambata” a Manastirii Brancoveanu din Sambata de Sus, analizeaza rezultatele alegerilor locale si europarlamentare si va decide daca social-democratii merg la alegerile prezidentiale cu un candidat propriu sau cu un candidat comun, impreuna cu PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: