Ciolacu ataca violent primarii din Brasov, Timisoara si Bucuresti: „Nimic n-au facut, mizerie peste tot/ E cineva care sa il laude pe Nicusor asta?”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac violent la adresa primarilor USR din Brasov, Timisoara si Sectorul 1, sustinand ca „nimic nu au facut”. Atacurile au fost lansate la postul Romania TV, in emisiunea lui Victor Ciutacu, unde a fost prezenta recent si Marina Tauber, sefa insurectiei pro-ruse din Republica Moldova.

„Administratia nu este pentru oricine. I-am vazut eu pe oamenii astia noi din politica. L-am vazut pe ala de la Brasov cu Curtea de Conturi si pe ala de la Timisoara… nimic n-au facut. Oamenii acestia nu fac fata la aceasta functie. Sa iesim acum sa vedem prin Bucuresti, nici conductele nu le-a facut, sobolani, mizerie peste tot…”, a sustinut Ciolacu.

Primarii la care se refera Ciolacu sunt Allen Coliban, Dominic Fritz si Clotilde Armand.

Ciolacu a tinut sa dea asigurari ca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei.

„Am vazut si eu asa zisele breaking-uri, ba ca dispar Grindeanu si Firea din Guvern, ba ca eu candidez la Primarie… Cum sa sugerezi ca eu ma cert cu oamenii care conduc PSD-ul…Vorbim de primul cerc aflat la conducerea PSD, eu, Grindeanu, Firea si Paul Stanescu. Pai ma cert eu cu ei? Nu ma cert domnule cu nimeni. Singurul candidat al PSD pentru Primaria Capitalei este si ramane Gabriela Firea”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Seful PSD l-a avut in vizor si pe Nicusor Dan.

„Mergem sa vedem ce a facut Nicusor Dan din Bucuresti? E vreun om, vreun dezvoltator in orasul asta care nu isi face cruce sa scape o data de el? E cineva care sa il laude? A facut ceva Nicusor asta in Bucuresti? Nu ai apa calda, nu ai apa rece, nu stiu cu ce mafie se bate, se mai bate si aia de la 1 cu mafia nu stiu care a gunoaielor si e plin de sobolani, de gunoaie. Domnul Nicusor Dan poate sa fie un om inteligent si am inteles ca e un om foarte inteligent, dar administratia nu e la indemana oricui, nu e o meserie usoara”, a spus Ciolacu.

Citeste si: RTV s-a speriat rau, isi cere scuze pentru emisiunea lui Ciutacu: „Grava si regretabila eroare, asiguram publicul ca RomaniaTV nu a fost si nu va fi o platforma unde ideile putiniste sa poata fi expuse, nu impartaseste idei antidemocratice si destabilizatoare”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: