Ciolacu ataca violent USR la postul de fake news RTV: „Oameni falsi care s-au trezit la guvernare si au omorat oamenii. Au furat de peste tot si cum au apucat”

politica

Premierul Marcel Ciolacu a lansat un atac violent, vineri seara, la adresa Opozitiei, sustinand ca reorezentantii acestui partid „au omorat oamenii si au furat de peste tot”.

„Stiam cu totii, am fost tinuti in casa, 30-60 de zile si in aceasta perioada s-au intamplat cele mai mari grozavii din Romania. Nu as incepe cu furturile si incapacitatea guvernamentala. Aduceti-va aminte ca oamenii nu au avut acces la sistemul public de sanatate. Nu au avut nicio coerenta in administrarea unei astfel de situatii. Parerea mea e ca a fost mult amatorism, multa prostie si furau in timp ce ei se intalneau. Aduceti-va aminte celebre poze chiar din Palatul Victoria. Exista un raport al Curtii de Conturi in ceea ce priveste vaccinurile, in ceea ce priveste mastile, neconforme, luate la niste preturi astronomice. Eu cred ca avem cu totii o datorie de a afla adevarul care convine unora, nu convine altira, ar nu poti sa schimbi adevarul”, a sustinut Ciolacu la Romania TV, cel mai amendat post de CNS pentru dezinformare si fake news.

„Din punctul meu de vedere ar fi trebuit sa plece de mult din spatiul public, chiar daca au furat, chiar daca nu au furat. Am avut o mortalitate pe primul lor in lume in timpul pandemiei. De acel lucru nu mai vorbeste nimeni. Acolo ar fi trebuit in primul rand cercetat ce s-a intamplat. Exista si omor din culpa din deciziile pe care le-ai luat. Cand vrei sa fii ministru, premier, trebuie sa iti asumi si acest lucru. Nu poti sa iesi acum, e ridicola atitudinea lor in acest moment, cu dosare politice. Ma bucur ca in perioada in care stiti ca am avut cazul Buzatu, m-ati vazut pe mine spunand ca e facatura? Ma bucur ca atata timp cat sunt prim-ministrul Justitia e independenta si functioneaza. A inceput o urmarire penala. Au mai existat cereri in Parlament de ridicare a imunitatii. Toate au fost votate. Trebuie sa facem o diferenta foarte clara intre declaratiile politice si ceea ce inseamna urmarirea penala pentru fapte”, a mai atacat Ciolacu.

Ciolacu a mai spus despre reprezentantii Opozitiei ca sunt „niste oameni falsi care s-au trezit la guvernare si au omorat oamenii”.

„Cand eu va spuneam ca sunt niste oameni falsi care s-au trezit la guvernare si au omorat oamenii. Au furat de peste tot si cum au apucat. Nu au lasat nimic in urma lor, decat niste imagini ca s-a mers cu o ranga si s-a rupt un chiosc la Metrorex, niciun kilometru de autostrada, zero la fonduri europene. Despre ce vorbim? Sa nu credeti ca am uitat acele imagini (cu inmormantarea oamenilor in saci negri de plastic – n.r.). Trezim niste amintiri ca toti oamenii care au trecut prin acel calvar. A fost o perioada inumana, ca sa fiu cat mai exact”, a mai pretins Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: