Ciolacu, care a avut-o sefa pe Dancila, il face „prost” pe Florin Citu, licentiat in Statele Unite

politica

Marcel Ciolacu, care are grave probleme de exprimare in limba romana, il face „prost” pe Florin Citu, acuzandu-l ca a retras ordonanta de urgenta privind suspendarea platii ratelor la banci.

„Retragerea de la publicare a ordonantei privind amanarea ratelor: o noua dovada de prostie si haos in care acest Guvern arunca romanii si firmele romanesti!

Toata lumea a asteptat de la Guvern masuri concrete, ferme si rapide. De aceea au fost investiti de Parlament. Daca nu sunt in stare, macar sa nu incurce si mai mult prin hotararile adoptate! Romanii si firmele romanesti au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care sa le faca situatia si mai grea.

Nimeni nu mai are nici rabdare si nici timp de a sta dupa balbele si prostiile Guvernului! Vom adopta in aceasta saptamana in Parlament proiectul PSD care prevede amanarea ratelor fara ‘dobanda la dobanda’ si fara penalitati!

PS: Izolati-l pe Citu, pana nu distruge de tot economia romaneasca!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ordonanta de Urgenta care amana plata ratelor nu este retrasa de la publicare in Monitorul Oficial, ci urmeaza sa fie corectata in sedinta de Guvern de luni din cauza faptului ca au fost omise cateva observatii, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu, pe pagina sa de Facebook.

„Ordonanta care amana plata ratele romanilor pana la 9 luni nu este retrasa! Cateva observatii ale MFP care clarificau mai multe discutii aparute in spatiul public au fost omise din varianta trimisa spre publicare. Astazi in sedinta de Guvern de la ora 17:00 coretam aceasta eroare”, a precizat ministrul pe reteaua de socializare.

Florin Citu a urmat studiile la Colegiul Grinnell din cadrul Universitatii de Stat din Iowa (SUA), specializandu-se in domeniul economic.

Nascut in 1972, Florin Citu este licentiat in economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand in macroeconomie si economie internationala la Iowa State University, avand si un master in economie la aceasta Universitate.

A lucrat ca economist pentru Banca Nationala a Noii Zeelande, in perioada 2001-2003 si pentry Banca Europeana de Investitii, Luxemburg, in perioada 20003-2005.

A fost economist stef si ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, Bucuresti, in perioada 2006-20011.

Ca limbi straine cunoscute, din CV reiese ca vorbeste engleza, franceza si italiana.

Mai mult despre: ,

Comentarii: