Ciolacu cere sa fie implicat in „Romania Educata”: „Vreau sa vin cu specialistii mei, nu m-a sunat nimeni. Iohannis trebuie sa ma sune”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a acerut ca si el si pesedistii sa fie implicati in proiectul „Romania Educata” lansat de presedintele Klaus Iohannis. Ciolacu a spus ca vrea sa vina „cu specialistii”, insa nu l-a cautat nimeni.

„PSD-ul are cel mai mare grup parlamentar. Sa ne anunte si eu vin cu specialistii mei, gasim la o universitate unde sa ne intalnim, scoatem hartiile pe masa si stam de vorba. Cum am incercat sa facem si cu PNRR. Nu refuzam niciun dialog in lucrurile esentiale pentru romani, Cum am facut si la sanatate.

Cand ai un proiect de tara, cum este educatia, trebuie sa vii cu propuneri transpartinice, care sa nu tina cont de ciclul electoral. Nu m-a sunat nimeni. Lucrul acesta ar fi trebuit sa il faca presedintele Romaniei”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Pe de alta parte, Ciolacu a anunta recent ca nu va mai vorbi niciodata cu Klaus Iohannis pana pana cand acesta nu-si va cere scuze PSD-ului pentru ca l-a numit drept „ciuma rosie”.

„N-am dom’le ce sa ma inteleg cu el! Pe Iohannis nu-l iert si nu stau de vorba cu el. Pana nu iese public si-si cere scuze cu ‘ciuma rosie’, e cea mai mare mizerie, ca am stat si am tacut pana acum! Sa iasa public sa-si ceara scuze, nu mie, nu parlamentarilor, oamnilor care au votat cu PSD-ul. Vrea sa-i spun la televizor? Stie la fel de bine ca si mine cine-i ‘ciuma rosie’, cine a scos-o. Cum poti sa instigi in halul asta, tu, presedintele Romaniei?”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Desi a criticat foarte dur PSD, presedintele Iohannis nu a folosit niciodata termenul „ciuma rosie” in legatura cu PSD.

„Ciuma rosie” a fost folosit de sutele de mii de manifestanti din Piata Victoriei in timpul Regimului Dragnea, cand PSD a atacat brutal statul de drept.

Mai mult despre: ,

Comentarii: