politica

Ciolacu, de langa Olguta si Manda, anunta deja victoria la partiale: „Veti vedea ca PSD va castiga si aceste alegeri”

PSD va castiga si alegerile locale partiale din 27 iunie, a declarat, sambata, la Craiova, presedintele partidului, Marcel Ciolacu, care a sustinut ca, dupa acest scrutin, se va reconfirma ca la Palatul Victoria se afla „o coalitie a perdantilor”.

„Azi e prima zi de campanie (pentru alegerile locale partiale din 27 iunie). Cele mai multe localitati la aceste alegeri partiale sunt in Dolj, respectiv cinci localitati. Categoric PSD a venit cu cea mai buna garnitura, cu oamenii cei mai gospodari din aceste localitati, care se ridica la nivelul asteptarilor cetatenilor din localitatile respective. Astept ziua de 27 iunie cand se va reconfirma faptul ca la Palatul Victoria se afla o coalitie a perdantilor, niste oameni nelegitimi care au ocupat Palatul Victoria doar pentru ca asa si-a dorit domnul presedinte Iohannis. Veti vedea ca PSD va castiga si aceste alegeri”, a afirmat Ciolacu, la o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Dolj.

El a precizat ca social-democratii vor face campanie door-to-door, pentru a nu fi acuzati ca raspandesc virusul SARS-CoV-2. „Azi, voi pleca impreuna cu toata echipa in localitatile din Dolj unde au loc alegeri locale. Vom face campanie door-to-door, sa nu fim acuzati ca raspandim noi virusul, un pariu pierdut de domnul Citu legat de vaccinare. Nimeni nu mai vorbeste despre vaccinare, despre promisiunea ca, in septembrie, 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati. Noi ramanem consecventi, eu le recomand romanilor sa se vaccineze, dar incapacitatea lor organizatorica… Lumea nu ii mai crede, nu mai au incredere in ei”, a sustinut liderul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat ca va continua sa critice Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). „Deoarece nu au vrut un dialog cu administratiile locale performante, s-a ajuns ca sa fim iarasi rusinea Europei. Eu o sa continui sa critic acest Plan National de Redresare si Rezilienta. Chiar vorbeam cu domnul senator Prioteasa, cat de mult ar fi insemnat pentru Dolj sa fi prins acele sume pentru irigatii cum au prins de altfel Polonia, Bulgaria, Ungaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de 7 miliarde euro, au ajuns domnii Ghinea si Oros la 3,8 miliarde euro si s-au intors zero euro pentru agricultura romaneasca”, a spus Ciolacu.

Candidatii PSD pentru alegerile locale partiale sunt: Mihai Safta, 32 de ani, antreprenor, candidatul PSD pentru Primaria Sadova; Marin Gheorghe, economist, fost director de banca, pentru Primaria Filiasi; Cristi Nuta, inginer, consilier local, pentru Primaria Terpezita; Margarit Gheorghe, viceprimar, pentru Primaria Catane; Florian Carciu, viceprimar, pentru Primaria Ostroveni.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Elicopterul care il transporta pe presedintele iranian Raisi, in Azerbaidjan, implicat intr-un incident. Acesta ar fi efectuat o aterizare fortata

Elicopterul care il transporta pe presedintele iranian Ebrahim Raisi, in timpul vizitei acestuia in Azerbaidjan…

3 ore ago

Omul de incredere al lui Alexei Navalnii spune ca „nu va renunta niciodata” la lupta impotriva lui Putin

Leonid Volkov, cel care a fost atacat cu brutalitate in luna martie, spune ca impartaseste…

3 ore ago

Israelul a lovit o tabara de refugiati din centrul Fasiei Gaza. Cel putin 31 de morti

Lovituri aeriene israeliene au provocat, duminica dimineata, moartea a cel putin 31 de persoane in…

3 ore ago

Cod galben de ploi si grindina in mai multe zone din tara. Ciclonul care a facut ravagii in vestul Europei ameninta si Romania

Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania, dar vestea buna este ca acesta…

4 ore ago

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

5 ore ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

5 ore ago