Ciolacu, delir in lupta cu pucistii din PSD. Codrin Stefanescu ar fi omul lui Klaus Iohannis: „Eu m-am saturat de aceste … cu ‘securistii'”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a aparut luni seara la TVR unde s-a rafuit cu pucistii din PSD. El a sustinut ca acestia ar fi manevrati de Klaus Iohannis si PNL.

Ciolacu nu a nominalizat pe nimeni dintre dusmanii sai din PSD. Codrin Stefanescu este cel care, luni, a cerut alungarea lui Ciolacu din fruntea PSD. De asemenea, baronii PSD din Moldova i-ar fi cerut sa se retraga din functie.

Principalele declaratii:

Eu sunt omul PSD-ului. Sunt de 30 de ani in partid, sunt membru fondator. Daca anumite conduceri au facut greseli, au facut pemtru ca au luat decizii cu oameni din afara partidului.

Nu-mi cereti sa reactionez cum au reactionat anumiti lideri ai acestui partid in trecut, insa ei nu au fost lideri cu adevarat.

Lupta politica este si in interior, eu sunt presedinte interimar. Ce nu inteleg anumiti colegi de-ai mei, asta este jocul pe care Iohannis is PNL si-l doreste. Nu poti sa subrezesti un partid numai prin atacuri externe, este si un joc intern. Eu m-am saturat de aceste … cu ‘securistii’, lucru care i-a daunat fantastic acestui partid.

Satisfactia mea nu este sa injur seara de cate ori l-am injurat pe Iohannis. Nu ma intorc in trecut la acel tip de a face politica. La un moment dat, acest partid a fost decizional, condus de o mana de oameni, mica, lucru care a fost neproductiv.

Existau anumiti lideri politici care nu puteau sa mearga in piata sa cumpere rosii. Eu merg in piata, nu m-a injurat nimeni. Se crease aceasta perceptie.

Unii sa realizeze greselile care le-au facut si acele greseli ce efecte au avut asupra partidului. Acest partid nu mai poate fi confiscat pentru interese mici de grup

Citeste si: „Nou partid cu Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache”. E taifun in PSD, cele doua tabere nu se mai suporta

Mai mult despre:

Comentarii: