Ciolacu iar a calcat pe grebla: „Eu sunt politruc”. Definitia „politrucului”: „Reprezentant al partidului comunist intr-un domeniu, care vegheaza la respectarea aplicarii intocmai a principiilor si intereselor partidului”

politica

Presedintele PSD, Marcle, Ciolacu, s-a caracterizat singur, joi, intr-un interviu drept „politruc”. „Eu sunt politruc”, a spus el.

Intr-un interviu pentru hotnews.ro, Ciolacu l-a atacat din nou pe Iohannis, sustinand ca acesta este „politruc”.

„Credeti ca un presedinte de stat din Europa face asa ceva? Ati mai auzit in Europa ca un presedinte sa ajunga politrucul si purtatorul de cuvant al unui partid?

S-a descalificat. Trebuie sa fie mediatorul societatii, nu trebuie sa propage ura. Credeti ca acestea sunt opinii politice? Sunt mult mai mult”, a acuzat Ciolacu,

„Daca v-ar spune vineva politrucul PSD-ului…”, i-a spus ulterior jurnalista Clarice Dinu.

„Eu sunt politruc. Sunt presedintele PSD, nu sunt presedintele Romaniei. Haideti sa ne uitam in Constitutie, ce atributii avem fiecare”, a raspuns Ciolacu, senin,

Conform DEX, politruc inseamna „Reprezentant al partidului comunist intr-un domeniu, care vegheaza la respectarea aplicarii intocmai a principiilor si intereselor partidului”.

Mai mult despre:

Comentarii: