Ciolacu, facut knockout din cauza lui Daniel Ghita. PNL: ”Urmariti stupefianta argumentatie a presedintelui PSD”

politica

PNL a transmis, marti, ca ”PSD ramane un partid toxic, incapabil sa inteleaga imperativul social al acestor zile”, dupa ce presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca ”Parlamentul reprezinta pe toata lumea” pentru a justifica prezenta negationistilor pe listele de candidati ai partidului la alegerile parlamentare.

”O declaratie neobservata a presedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Daca mai era nevoie de o dovada a faptului ca Partidul Social Democrat ramane un partid toxic, incapabil sa inteleaga imperativul social al acestor zile, a oferit-o chiar presedintele PSD in cursul serii trecute.

«Ca sa nu ne plictisim…», asa explica Marcel Ciolacu ratiunea pentru care gazduieste pe listele partidului candidati declarati ca negationisti. Oameni care, prin conduita lor, zadarnicesc zilnic efortul autoritatilor si al medicilor de a combate raspandirea virusului. Oameni care pun in pericol viata celorlalti, a celor apropiati si a familiilor lor”, a transmis, marti PNL.

Citeste si: Daniel Ghita, candidat PSD: „Masca scade imunitatea. Daca scade imunitatea, rata mortalitatii este mai mare”

Liberalii afirma ca, pentru PSD actuala criza sanitara este subiect de campanie electorala.

”Urmariti stupefianta argumentatie a presedintelui PSD, care admite faptul ca actuala criza sanitara este, pentru PSD, subiect de campanie electorala cu scopul de a atrage voturile negationistilor. Daniel Ghita, cap de lista la PSD Ilfov, nu este un caz singular. Lui i se alatura Adrian Solomon si Irinel Stativa (PSD Vaslui), care au incalcat toate regulile de protectie si au pus in pericol zeci de oameni, intrand fara masca intr-o shaormerie din Bucuresti. Lista continua cu Gabriela Cretu (PSD Vaslui), care sustine teorii ale conspiratiei despre actuala pandemie. Acestor oameni li se adauga, intr-un mod lipsit de scrupule, Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel. Ce sa mai creada lumea? Cum se simt medicii aflati in prima linie, care depun eforturi supraomenesti in aceste momente, cand vad aceste liste de candidati”, au mai transmis liberalii, arata news.ro.

Intrebat, luni seara, la B 1 TV, cum vor putea fi colegi specialistii in medicina promovati de PSD cu alti candidati ai partidului care neaga eficienta masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19, Ciolacu a raspuns ca ”Parlamentul reprezinta pe toata lumea”.

”Toata lumea trebuie sa se regaseasca in Parlament. Ce facem, ii alegem numai pe cei care gandesc numai ca noi sa ne reprezinte? Mi se pare o abordare gresita”, a declarat Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: