Ciolacu, fugarit de protestari cu tot cu bodyguard in fata B1 TV: „Escrocilor, borfasilor!”

politica

Marcel Ciolacu a fost asteptat, luni seara, in fata sediului B1 TV de cativa protestatari, in frunte cu Marian Morosanu „Ceausescu”. Morosanu a strigat ca este „Escrocilor!”, in timp ce Ciolacu a intrat in viteza in sediul B1 TV impreuna cu bodyguardul.

„Buna seara, domnul Ciolacu, revolutionar fals! Ce faceti escrocii din PSD, i-ati trimis in Parlament! Escrocilor, borfasilor!”, a strigat protestatarul.

Protestatarii au fisat si mesaje anti-PSD la geamul din spatele lui Ciolacu.

Marcel Ciolacu a primit un hectar de teren in comuna Sapoca, in anii ’90, in baza titlului de revolutionar. Informatia este confirmata de declaratia de avere pe care Marcel Ciolacu o depunea in anul 2008: terenul din Sapoca apare la categoria bunuri instrainate in ultimele 12 luni.

Intrebat in decembrie 2019  de acest teren, liderul PSD a raspuns doar atat: „Nu mai detin de foarte mult timp terenul la care faceti referire”.

Tot atunci, Ciolacu declara insa ca nu a primit niciun beneficiu ca urmare a titlului de „revolutionar”.

„Eu in municipiul Buzau am participat la Revolutie. Sunt membru al unui club, Club 22 Buzau, sunt doar 52 de membri. Suntem cei care am aparat si am actionat in raza Palatului Comunal. Nu am fost niciodata contestat, nu am facut niciodata o fala din asta, nu-mi cereti sa-mi fie si rusine. Nu am solicitat niciodata nicio indemnizatie pentru acest lucru de la statul roman. Ma consider indreptatit sa las copilului meu, sa arate si el la nepoti ca bunicul lor a facut ceva pentru aceasta tara. Niciodata de cand sunt in politica, niciodata, eu nu am declarat ca sunt revolutionar”, a declarat Ciolacu.

Citeste si: „Revolutionarul” Ciolacu a fost mai viteaz decat timisorenii, a inceput revolutia la Buzau cu doua zile mai devreme. Modul dubios in care seful PSD a obtinut titlul de „luptator in revolutie cu rol determinant”

Mai mult despre: ,

Comentarii: