Ciolacu, huiduit si fluierat masiv la Iasi. Reactia presedintelui PSD: „Eu chiar va iubesc”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost huiduit la Iasi in timp ce isi tinea discursul legat de Ziua Unirii. ”Eu chiar va iubesc”, a reactionat Ciolacu.

Ciolacu a inceput sa fie fluierat si huiduit chiar in momentul in care a inceput sa isi sustina discursul pe scena.

”Multumesc mult. Eu chiar va iubesc, mai ales intr-o zi atat de aleasa”, a reactionat Ciolacu.

“In urma cu 164 de ani, romanii, popor si conducatori, au scris primul paragraf al istoriei statului national unitar roman, o istorie marcata de multe momente dificile, o istorie de-a lungul careia, de fiecare data, am demonstrat ca doar uniti putem depasi orice obstacole, ca doar impreuna putem crea un viitor mai bun. Acum 164 de ani, apropierea culturala si economica puternica intre cele doua principate a condus la unitate. Atunci, in 1859, unitate nu a insemnat doar ca poporul sa fie unit, unitatea a fost si intre conducatori. Personalitati puternice, cu viziuni proprii si convingeri diferite, au reusit sa se uneasca pentru un scop comun: unirea Moldovei cu Tara Romaneasca. Unitatea a facut diferenta. Unitatea a adus progresul”, a mai spus presedintele PSD.

“Cand am fost uniti cu totii, popor si conducatori, am facut Mica Unire. Cand am fost uniti, am facut Romania Mare. Cand am fost uniti, am scapat de dictatura. Toti impreuna, uniti, am reusit sa ne gasim aliati de nadejde pentru a apara securitatea tarii odata cu aderarea la NATO si la Uniunea Europeana. Unitatea este solutia. Tot uniti sa intram in spatiul Schengen, tot uniti, sa dezvoltam economic toate regiunile tarii, impreuna, urmarind aceleasi obiective. Tot uniti sa continuam ceea ce am facut in ultimul an, la propriu, nu pe hartie, unirea tuturor regiunilortarii prin autostrazi, pentru ca doar impreuna cu aceleasi obiective putem continua sa atragem mai multe fonduri europene. Tot impreuna putem creste economia romaneasca. Va indemn, asadar, sa lasam deoparte tot ce ne desparte si uniti sa ne urmarim cu perseverenta obiectivele comune cresterea economica si cresterea nivelului de trai al romanilor. La multi ani, Romania! La multi ani, romani!”, a mai afirmat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: