politica

Ciolacu i-a pocit numele „marelui specialist” sosit in PSD. L-a numit Ambrozie in loc de Azamfirei

Marcel Ciolacu a gresit numele rectorului UMF Mures, Leonard Azamfirei, pe care l-a numit „Ambrozie”. Ciolacu a tinut sa se laude cu acest „specialist” care camdideaza pe listele PSD.

„Noi PSD vom continua pe calea noastra si astazi doresc sa vi-l prezint pe domnul profesor doctor Ambrozie Leonard, rectorul Facultatii UMF din Targu Mures, un specialist in dubla calitate atat ca rector, cat si ca medic ATI. Va multumesc ca ati raspuns invitatiei mele si a domnului profesor Dincu, si sper ca in viitorul Parlament sa dati culoare legislatiei atat din domeniul medical, cat si din domeniul educatiei”, a afirmat Ciolacu.

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a precizat ca rectorul UMF Targu Mures se va regasi pe primul loc pe listele pentru Senat.

„Consiliul National a inceput prin departamente sa lucreze la punerea in practica a acelor criterii pe care le-am stabilit si le-am votat in Consiliul Politic National. Aceste criterii sunt respectate din ce in ce mai mult de organizatiile judetene. (…) Ramane autonomia organizatiilor judetene. Unul dintre criteriile cele mai importante este revigorarea activitatii parlamentare. (…) Astazi il prezentam pe un om care este unul dintre cei mai respectati din comunitatea medicala si a invatamantului superior din Romania. Va fi pe locul 1 la Senat, a fost propus de colegii nostri din Targu Mures. Este vorba de domnul rector Leonard Azamfirei”, a afirmat Dincu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

29 de minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

44 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

59 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

9 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

14 ore ago