externe

Ciolacu ii aduna pe „specialistii” coalitiei: „Prioritatea unu la toata lumea este sa gasim solutiile cele mai bune pentru preturile la energie”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca marti va avea loc o intalnire a liderilor coalitiei de guvernare in care se va discuta in primul rand despre preturile la energie.

„Din punctul meu de vedere, nu e nicio tensiune in interiorul coalitiei. Cred ca prioritatea unu la toata lumea in acest moment este sa gasim solutiile cele mai bune pentru preturile la energie. Sunt doua componente clare, este aceasta perioada cand energia este deja vanduta si sa vedem abordarea pentru anul viitor, cand inca 75% din energie nu este vanduta.(…) Mai mult ca sigur ca astazi vom avea o intalnire (a liderilor coalitiei – n.r.)”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a adaugat ca trebuie gasita o solutie pentru a opri „specula” de pe piata energiei, iar Ministerul Energiei trebuie sa vina cu niste propuneri si in privinta energiei verzi, unde statul roman emite niste certificate, iar energia verde produsa in Romania este exportata.

Ciolacu a mentionat ca masurile privind zona de energie trebuie adoptate de Guvern pana pe 1 septembrie si sa fie aplicate pe o perioada mai lunga, pana in 2025.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

O oră ago

Xi Jinping la Paris, ce a discutat cu Macron si Ursula von der Leyen: „China sa isi foloseasca toata influenta asupra Rusiei pentru a pune capat razboiului”

Presedintele francez Emmanuel Macron si presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen l-au presat pe…

3 ore ago

Aterizarea unui avion pe o autostrada aglomerata din Letonia. Cu ce probleme s-a confruntat pilotul – Video

Un avion cu doua persoane la bord a aterizat de urgenta pe o autostrada din…

4 ore ago

Judecatorul s-a saturat de atitudinea lui Trump, il ameninta ca-l baga dupa gratii. Trump continua sa ii atace pe martorii si juratii din proces

Judecatorul care conduce procesul penal in care Donald Trump este acuzat ca a platit o…

2 ore ago