Ciolacu il acuza pe Florin Citu de „mojicie” si ii cere sa „dispara”: „Sa nu il mai vada nimeni”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca PSD va depune o noua motiune simpla, si in Camera Deputatilor, pentru a cere demiterea lui Florin Citu.

„Am avut motiune simpla la Senat in ceea ce il priveste pe domnul Citu. O sa mai depunem una si la Camera. Dar nu a interesat pe nimeni”, s-a plans Marcel Ciolacu intr-un interviu pentru DC News.

El i-a cerut apoi ministrului de Finante, pe care l-a catalogat drept „mojic”, sa „dispara”.

„Domnul Citu nu si-a luat nici macar avizul pentru investire. A luat avize negative de fiecare data. Toti premierii de dupa 1989, in cazul in care un ministru a primit aviz negativ de la Parlament, e si o decizie a CCR in acest sens, au schimbat persoana. Mai putin domnul Orban.

Numai pentru gestul mojic de a fugi cu 10 minute inainte de a fi investit premier, domnul Citu trebuia nu sa plece doar de la Finante, ci sa plece din toata viata publica. Sa dispara sa nu il mai vada nimeni”, a mai spus Ciolacu.

Trebuie mentionat ca inainte ca Florin Citu sa isi retraga candidatura pentru pozitia de premier, PSD a cerut insistent ca acesta sa demisioneze din guvern.

Mai mult despre: ,

Comentarii: