Ciolacu il compara pe Iohannis cu Trump: „Abuzul de putere si refuzarea rezultatelor alegerilor a devenit o practica pentru politicienii de dreapta”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca „abuzul de putere” si refuzarea rezultatelor alegerilor reprezinta „o practica” pentru politicienii de dreapta, inclusiv din Romania.

Acesta a facut declaratiile in contextul protestelor de la Washington.

”Sunt ingrijorat de evenimentele din Washington. Democratia americana merita mai mult. Este timpul pentru responsabilitate. Asta se intampla atunci cand un om vrea toata puterea si divizeaza societatea. Abuzul de putere si refuzarea rezultatelor alegerilor a (au – n.red) devenit o practica pentru politicienii de dreapta, inclusiv din Romania. Sunt convins ca democratia americana va trece peste asta. Salut discursul serios si apelul la calm al presedintelui – ales Joe Biden”, a scris agramat Ciolacu pe Facebook.

Mii de sustinatori ai presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, s-au adunat miercuri in fata Capitolului din Washington si au daramat mai multe bariere de securitate, ceea ce a dus la ciocniri cu politia si la scene haotice in fata intrarii in Congresul SUA, unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorala a democratului Joe Biden.

Mai mult despre:

Comentarii: