Ciolacu: „In fiecare zi, in Dubai sunt 100.000 de romani in vacanta”

news

Ciolacu in Dubai

Premierul Marcel Ciolacu a sustinut vineri, la finalul viziteo oficiale in Emiratele Arabe Unite, ca in fiecare zi, in Dubai sunt 100.000 de romani in vacanta si este normal ca dimensiunea reprezentantelor, consulatelor din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificata, in acord cu asteptarile romanilor. 

„Toate ministerele, conform legii in vigoare, se reorganizeaza, inclusiv Ministerul de Externe. Mai mult, vedeti care este dinamica. In fiecare zi, in Dubai sunt 100.000 de romani in vacanta. Este normal ca dimensiunea reprezentantelor, consulatelor, din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificata, ca sa fim cu asteptarea romanilor”, a spus premierul.

”Acum 20 de ani in Dubai veneau doi romani, intre timp vin 100.000. Nu-i normal sa reasezam lucrurile? In alte parti ale lumii nu mai merg, acolo retragem din personal”, a mai afirmat Ciolacu, citat de news.ro.

Marcel Ciolacu a precizat ca legea prevede reorganizarea ministerului in integralitatea sa.

”Am facut o procedura, intai merge la Ministerul Justitiei, sa vedem aspectul legalitatii si apoi intra in transpunere. Mi se pare ca acum e in transpunere Ministerul Agriculturii”, a mai spus seful Executivului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: