Ciolacu, inca un pretext pentru a sabota motiunea: „Cate autostrazi a facut Drula? Cati kilometri a facut in opt luni? Zero!”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat a venit cu noi pretexte, marti seara la Romania TV, pentru a sabota in Parlament motiunea de cenzura a USRPLUS.

„Bai, asta e un balci. Bai, ticalosilor, hotarati-va ce vreti. Eu nu boicotez nimic, dar nu participam”, a strigat Ciolacu la RTV, explicand de ce pesedistii nu participa la sedintele Parlamentului in care trebuie sa se fixeze calendarul motiunii.

Cate autostrazi a facut Drula? Cati kilometri a facut in opt luni? Zero! Eu nu pot sa accept ipocriti, vor sa se foloseasca de PSD si de romani. Au mintit si cu penali in functiile publice si cu pensiile speciale. (…) Ce sunt eu, jolly jokerul lor?”, a mai continuat Ciolacu.

Ciolacu a sustinut apoi ca PSD nu boicoteaza sedintele sedintele Parlamentului in care trebuie sa se fixeze calendarul motiunii.

”Eu nu boicotez nimic, dar nu participam, sa isi faca cvorum. Cateodata vin liberalii, cateodata pleaca (…). Oamenii de stat iau decizii politice, se comporta ca niste oameni de stat, nu ca niste maimute. Nu vii si spui ca vreau sa plec, dar sa mi-l dea Ciolacu jos ca eu ma intorc”, a declarat Marcel Ciolacu.

Si prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, marti, ca USR PLUS trebuie sa iasa „din ipocrizie” si sa se hotarasca daca vrea la guvernare sau este in opozitie.

„Dati-mi voie sa citesc declaratia numarului 2 in statul roman, doamna Anca Dragu. In urma cu cateva minute a gasit o interpretare cel putin interesanta a demisiilor unor ministri, in speta demisiile ministrilor USR PLUS. Doamna Dragu spune ca aceste demisii sunt o forma de protest, nu e o cadere a Guvernului, nu e o iesire de la guvernare. (…) Cerem public ca USR PLUS sa iasa din ipocrizie, sa se hotarasca daca vor la guvernare sau sunt in opozitie. Tot astazi mai vedem un lucru – ca oficial USR PLUS pleaca de la guvernare, dar raman totodata la guvernare, cu esaloanele 2 si 3. (…) Aflam azi cum conducerea USR PLUS a decis ca secretarii de stat, sefii de agentii, prefectii, subprefectii, toti soldateii de la partid nu demisioneaza, raman in continuare conectati la banul public si la resursele tarii”, a spus Grindeanu dupa sedinta Biroului Politic National al PSD.

El sustine ca USR PLUS „mimeaza” iesirea de la guvernare prin sapte demisii, dar isi pastreaza „gasca de interese” alaturi de Florin Citu.

„Aceasta imagine de astazi este cea mai graitoare dovada a unui circ ordinar, marca USR PLUS, in care au cooptat si AUR”, a punctat Grindeanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: