Ciolacu, interviu dat fostului puscarias Mitrea: „Am o echipa buna. Nu am avut timp sa ma gandesc daca vreau sa fiu presedintele tarii”

politica

Ciolacu la Realitatea Plus

Turneu mediatic al premierului PSD Marcel Ciolacu. Dupa ce vineri a fost la Romania TV si Antena 3, Ciolacu a aparut sambata la Realitatea Plus, unde i-a un interviu lui Miron Mitrea, fost ministru PSD si fost puscarias, comdamnat pentru coruptie. Ciolacu a pretins ca nu stie daca vrea sa fie presedinte al Romaniei, desi este intr-o campanie de imagine tot mai intensa.

„Se cam stie in echipa mea ca nu accept yesmeni. Singurul lucru pe care mi-l doresc e sa ma ajute. Am o echipa buna. Foarte greu cand ai atatea provocari. Sunt atatea decizii amanate. Suntem intr-o dinamica foarte mare sa inchidem jaloanele cu PNRR, cu toate masurile care trebuie luate.

Eu am venit in aceasta coalitie de guvernare pentru ca am considerat ca aceasta guvernare este despre economie si reforme”, a sustinut Ciolacu.

El a pretins ca nu s-a gandti inca daca vrea sa fie presedinte.

„E cam greu sa stau sa ma gandesc la asta. Nu am avut timp macar o ora sa ma fi uitat la Netflix. Nu am avut timp sa ma gandesc la asta. Discutia va trebui sa o am cu colegii mei, nu poti lua decizii fara cifre. Trebuie sa am o discutie cu colegii mei.

Eu nu mi-am dorit sa fiu nici premier. Cand am fost consilier local la Buzau, nu am avut o proiectie ca voi deveni premier”, a mai spus Marcel Ciolacu.

El a lansat apoi un atac la adresa fostului presedinte al PSD, Mircea Geoana, care apare in sondaje pe primul loc pentru postul de presedinte.

„Partidul este cu presedintele cat este presedinte, cand nu mai este presedinte, nu mai e. Uitati-va la toti presedintii pe care i-a avut Romania, pe Ceausescu l-am impuscat. Am vazut, totusi, filmul asta de 4 ori”, a mai spus Marcel Ciolacu, in interviul acordat in exclusivitate la Culisele puterii.

„Lumea s-a schimbat, noi toti ne-am schimbat. Avem o obligatie in acest moment de a tine ritmul cu o dinamica pe care nu am mai intalnit-o, cu niste provocari geostrategice regionale si mondiale, cu o generatie care ne impinge din spate, care ne intelege din ce in ce mai greu, cu foarte multi romani plecati in strainatate… Nu poti veni sa ridici pretentii sa fii viitorul presedinte al Romaniei cu niste smecherii ieftine care se faceau prin 1992 – 1996. Este alta provocare, Romania are o alta realitate, este cu totul altceva, totul e schimbat”, a atacat Ciolacu.

El a mai spus ca „societatea romaneasca nu este pregatita pentru un presedinte independent”.

„Eu sunt ferm convins ca PSD se va situa pe primul loc la toate alegerile. Ramane pentru functia de presedinte in turul doi. Insa trebuie sa facem o diferenta intre a fi pe primul loc si a castiga alegerile. Sa castigi alegerile inseamna un scor cu 5 in fata”, a mai anuntat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: