Ciolacu, invitat de onoare la petrecerea lui Niculae Badalau. Manelistii care „iubesc” diaspora nu se vad in fotografii

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare la o petrecere organizata de Niculae Badalau la Giurgiu cu ocazia implinirii varstei de 59 de ani.

Ciolacu, care la inceputul saptamanii se declara revoltat de declaratiile lui Badalau privind romancele din Diaspora, a petrecut voios cu Badalau, fotografiindu-se cu familia acestuia si cu numerosi alti pesedisti in clanul Badalau, cum ar fi Marian Mina, finul baronului de Giurgiu.

„Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decat sa fii inconjurat de familie si de prietenii de o viata? Va multumesc din inima tuturor pentru prezenta si pentru urari si imi doresc sa ramanem o mare familie unita in jurul idealurilor social-democrate, pentru romani si pentru Romania!”, a scris Badalau pe Facebook.

Marcel Ciolacu a impiedicat CEX al PSD sa voteze propunerea ca Badalau sa fie exclus din partid ca urmare a declaratiilor privind diaspora. Ciolacu a propus ca Badalau sa fie sanctionat doar cu retragerea din conducerea centrala a PSD, urmand sa fie inlocuit cu finul sau, Marian Mina. Badalau va continua sa conduca insa PSD Giurgiu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: