Ciolacu isi umileste public partenerii de la PNL: „M-am saturat de ei. Sa nu ma enerveze sa imi aduc aminte toate cifrele din pandemie”

politica

Presdintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis noi amenitari partenerilor de la PSD in cadrul conferintei judetene de alegeri a PSD Buzau, organizatie din care provine. „M-am saturat de ei. Sa nu ma enerveze sa imi aduc aminte toate cifrele din pandemie”, a spus Ciolacu.

„Am spus niste adevaruri ieri la Craiova. Am sa le spun in continuare, pana le intra bine in cap. Nu PSD si nu ministrul actual al finantelor este de vina pentru datoria publica imensa lasata de alte guverne. Avem cifre clare si daca nu le-au inteles o sa le citesc din nou pana cand o sa le inteleaga si nu o sa mai minta ca nu sunt adevarate.

Nu PSD si nu ministrul actual al Finantelor sunt de vina de datoria publica imensa lasata de alte guverne. Avem cifre clare si le citesc din nou daca nu inteleg, sunt date publice. Sunt cifre publice. Sa recunoasca ca au gresit si vor fi iertati de catre romani mult mai usor.

M-am saturat de ei si le spun ca voi reactiona la fel pana cand vor recunoaste adevarul. Asta nu inseamna ca aruncam tara intr-o criza politica. Exclus asa ceva. Acest guvern si aceasta coalitie trebuie cel putin pana in 2024 sa fie functional pe aceasta contructie politica. Am vazut oamenii noi de la USR de ce au fost in stare. Dar asta nu inseamna ca cineva isi va putea permite sa atace un coleg de-al nostru si sa nu spuna adevarul. Sa-si asume deciziile lor. Nu avem de ce sa stam cu capul plecat.

Toate deciziile pe care le-am luat in aceasta perioada au fost corecte. Poate daca ar fi acceptat si anumite decizii mai indraznete in zona de energie, astazi am fi vorbit de o predictibilitate mult mai mare si in economie, si in bugetul fiecarei familii. Dar sunt convins ca in urmatoarele saptamani vom veni cu solutiile cele mai corecte in aceste momente de criza.

Nu avem solutii miraculoase. Trebuie sa cantarim foarte bine. Si eu m-am saturat sa avem discutii si licitatii cat vor primi sau nu pensionarii.

Sunt unul dintre cei care am riscat foarte mult cand am solicitat votul colegilor mei sa intram la guvernare. Nu-mi pare rau ca am facut acest lucru, fiindca lucrurile au mers inainte si am iesit dintr-o zona foarte intunecata a Romaniei.

Sa nu ma enerveze sa imi aduc aminte exact de toate cifrele din pandemie si de dezastrul din pandemie. Pana sa mai raspunda, intai sa dea explicatii pentru miliardul ala furat numai la vaccinuri si eu incep sa fiu multumit.

Sa ma faca sa-mi para rau ca v-am solicitat sa votati sa intram la guvernare, sa ne asumam o asemenea responsabilitate in cea mai mare criza prin care trece Romania dupa Al Doilea Razboi Mondial, pentru ca o sa venim cu totii si o sa spunem toate adevarurile. Nu vreau sa intre Romania intr-o zona de instabilitate, nici economica, nici politica. Dimpotriva. Vreau sa construiesc cu Nicolae Ciuca, dar vrea colegii mei sa fie respectati si sa nu fie atacati pe nedrept. Sa nu ni se ceara inlocuiri pe nedrept, fiindca in acel moment parteneriatul nostru va lua sfarsit”, a atacat Ciolacu.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: