politica

Ciolacu, jigniri la adresa romanilor care il critica: „Ii anunt pe cei care latra pe Facebook-uri ca acest partid nu se va mai intoarce in trecut”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut miercuri seara o iesire nervoasa la adresa internautilor care il critica pe Facebook. El a sustinut ca acestia „latra”.

„Ii anunt pe cei care latra pe Facebook-uri ca acest partid nu se va mai intoarce in trecut. Si nu s-a intors niciodata. Greselile majore care le-a facut partidul…”, a fost declaratia agramata si ilogica a lui Ciolacu in emisiunea lui Ciutacu.

In luna februarie, Ciolacu a declarat ca isi doreste ca PSD sa fie un partid cu „bun-simt”.

„Ce-mi doresc eu de la PSD?! Sa stiti ca imi doresc acel echilibru, bun-simt si acea intoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Sa stiti ca imi doresc si profesionistii pe care i-a adus Adrian Nastase in partid, inapoi.

Imi doresc si aerul ala de tinerete si de oameni noi adusi de Victor Ponta, imi doresc si organizarea foarte buna a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, si, nu in ultimul rand, imi doresc si diplomatia pe care a avut-o Mircea Geoana (…).

Cand stai pe o bomba sociala, nu e cazul sa o alimentezi. Mai ales de catre un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie sa folosesti un necaz al oamenilor, trebuie sa iesi sa spui adevarul”, spunea Marcel Ciolacu la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Un tanar din Bacau, salvat in extremis dupa ce a fost muscat de o vipera

Duminica, 19 mai 2024 la Centrul Primiri Urgente (CPU) al Spitalului Municipal Roman a fost…

39 de minute ago

O „furtuna seismica” a lovit supervulcanul Campi Flegrei – este cel mai puternic cutremur inregistrat in sudul Italiei in ultimii 40 de ani

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter a lovit luni seara supervulcanul Campi Flegrei…

54 de minute ago

Caz neverosimul in Mehedinti: un profesor si un paznic de la DGASPC, arestati dupa ce ar fi violat sapte copii institutionalizati

Un instructor pentru educatie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si un paznic…

O oră ago

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

2 ore ago